Davines Love Almond

balzam za valovite lase

Davines Love Almond balzam za valovite lase
Davines Love Almond balzam za valovite lase
Davines Love Almond balzam za valovite lase
250 ml
18,10

Koda: DVS0008 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek, 21. 3. 2019
Davines Love Almond
250 ml | 18,10

Opis kozmetike Davines Love AlmondOpis:

Balzam za valovite lase Davines Love Almond izboljša prožnost las in preprečuje nastanek krepastih las. Lase hitro in nežno mehča, gladi, olajša njihovo razčesavanje in zagotavlja bolj enostavno urejanje las. Poskusite kakovostni balzam, ki bo pomagal ohraniti vaše lase nežne, zdrave in lepe!

Učinki:

  • izboljša prožnost in nežnost las
  • lase gladi in preprečuje nastanek krepastih las
  • olajša razčesavanje las in ustvarjanje pričesk
  • lasem dodaja globinsko hidracijo in prehrano

Sestava:

  • izvlečki mandljev – lasem dodajajo hidracijo, prehrano, nežnost, prožnost in gladek videz

Tip las:

Namenjen je za valovite in neobvladljive lase.

Navodilo za uporabo:

Izdelek nanašajte na z brisačo posušene lase na srednje dolžine proti konicam, ne uporabljajte ob koreninah las. Pustite delovati 2–5 minut in nato temeljito sperite. Lase posušite kot po navadi.

Lastnosti

Tip las
kodrasti in valoviti lasje
Učinek
Podpora valov, Sijaj in mehkoba

O blagovni znamki DavinesItalijanska lasna kozmetika Davines ponuja vašim lasem resnično profesionalno nego! Davines je italijansko družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1983 v Parmi. Tukaj je družina Bolatti ustanovila raziskovalni laboratorij, ki je izdeloval izdelke visoke kakovosti za renomirana kozmetična podjetja. Po desetinah let izpopolnjevanja in pridobivanja izkušenj so ustanovili novo blagovno znamko lasne kozmetike Davines, ki ponuja strankam le najboljše lasne izdelke in hkrati poudarja tudi obzirnost do naravnega okolja. Lasna kozmetika Davines je polna čistih naravnih snovi, ki intenzivno negujejo lase, obnavljajo  njihovo naravno lepoto in krepijo njihovo odpornost.

Blagovna znamka Davines verjame, da lahko lepota reši svet. Trudi se motivirati ljudi, da naj skrbijo zase, za naravo, v kateri živijo, in vse okoli sebe. Podjetje upošteva etični kodeks, ki izhaja iz staroveške filozofije, ki trdno povezuje izraza "lepota" in "dobro". Izpolnjevanje vrednot tega kodeksa odseva v kakovosti izdelkov in storitev Davines.

Podjetje se udeležuje tudi aktivnosti, ki prispevajo k zaščiti življenjskega okolja in pri izdelavi svojih proizvodov se trudi čim bolj minimalizirati negativne vplive na življenjsko okolje.