DavinesLove Almond balzam za valovite lase

Davines Love Almond balzam za valovite lase
Davines Love Almond balzam za valovite lase
250 ml

Koda: DVS0008 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis Davines Love Almond
Lastnosti

Opis:

Balzam za valovite lase Davines Love Almond izboljša prožnost las in preprečuje nastanek krepastih las. Lase hitro in nežno mehča, gladi, olajša njihovo razčesavanje in zagotavlja bolj enostavno urejanje las. Poskusite kakovostni balzam, ki bo pomagal ohraniti vaše lase nežne, zdrave in lepe!

Učinki:

  • izboljša prožnost in nežnost las
  • lase gladi in preprečuje nastanek krepastih las
  • olajša razčesavanje las in ustvarjanje pričesk
  • lasem dodaja globinsko hidracijo in prehrano

Sestava:

  • izvlečki mandljev – lasem dodajajo hidracijo, prehrano, nežnost, prožnost in gladek videz

Tip las:

Namenjen je za valovite in neobvladljive lase.

Navodilo za uporabo:

Izdelek nanašajte na z brisačo posušene lase na srednje dolžine proti konicam, ne uporabljajte ob koreninah las. Pustite delovati 2–5 minut in nato temeljito sperite. Lase posušite kot po navadi.

Lastnosti

Tip las
kodrasti in valoviti lasje
Učinek
Sijaj in mehkoba, Podpora valov
Tip lasišča
vse vrste lasišča
Težave z lasmi
za lase brez sijaja

O blagovni znamki Davines

Trajnostni kozmetični izdelki so način, kako poleg svoje lepote skrbeti tudi za okolje. To vizijo odraža tudi profesionalna lasna kozmetika Davines. Vsebuje visok dežel naravnih sestavin in spoštuje etični kodeks na osnovi antične filozofije, ki tesno združuje izraza »lepota« in »dobro«.

Družinsko podjetje Davines, ki se nikoli ne prepusti mainstreamu, je nastalo leta 1983 v italijanski Parmi. Originalni brezčasni izdelki se vam bodo prikupili s svojo preprostostjo, ki pa nikakor ne znižuje njihove kakovosti. Intenzivno negujejo lase, obnavljajo njihovo naravno lepoto in krepijo njihovo odpornost.

Želite enkrat za vselej premagati kodranje las? Bi radi nevtralizirali rumene tone v laseh? Ali iščete način, kako poenostaviti razčesavanje las? Davines lahko s pomočjo avtentičnega pristopa reši kakršnokoli težavo z lasmi, vi morate izbrati le prave dišavne izdelke iz ene od linij – glede na tip las, njihovo barvo ali želeno oblikovanje.

Razvajajte tudi svoje lase s kozmetiko Davines, ki je simbol harmonije med znanostjo in naravo.

Recenzija Davines Love Almond