Davines Love Almond

šampon za valovite lase

Davines Love Almond šampon za valovite lase
Davines Love Almond šampon za valovite lase
Davines Love Almond šampon za valovite lase
75 ml

  • Davines Love Almond šampon za valovite lase
  • Davines Love Almond šampon za valovite lase
Koda: DVS0010 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Davines Love Almond
75 ml

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Opis kozmetike Davines Love AlmondOpis:

Šampon za valovite lase Davines Love Almond nežno čisti lasna vlakna in jih pušča bolj nežna, gladka in voljna. Zanesljivo odpravlja vse nečistoče, maščobe in odmrle kožne celice. Nežna sestava pripravka vsebuje naravne snovi, ki ukrotijo tudi močne in kodraste lase. Šampon lasem doda globinsko hidracijo in potrebno prehrano, lase pušča sveže, zglajene in svilnato nežne. Privoščite si šampon, ki olajša razčesavanje las in jih pušča odlično sijoče!

Učinki:

  • izboljša prožnost in nežnost las
  • lase čisti in odpravlja vse nečistoče, prhljaj in maščobe
  • lase gladi in preprečuje nastanek krepastih las
  • olajša razčesavanje in ustvarjanje pričesk
  • lasem dodaja globinsko hidracijo in prehrano

Sestava:

  • izvlečki mandljev – lasem dodajajo hidracijo, prehrano, nežnost, prožnost in gladek videz

Tip las:

Namenjen je za valovite in neobvladljive lase.

Navodilo za uporabo:

Šampon nanašajte na mokre lase in nežno spenite. Po umivanju lase temeljito sperite in nato negujte z balzamom iz iste linije. Lase uredite kot po navadi.

Lastnosti

Tip las
kodrasti in valoviti lasje
Učinek
Podpora valov

O blagovni znamki DavinesItalijanska lasna kozmetika Davines ponuja vašim lasem resnično profesionalno nego! Davines je italijansko družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1983 v Parmi. Tukaj je družina Bolatti ustanovila raziskovalni laboratorij, ki je izdeloval izdelke visoke kakovosti za renomirana kozmetična podjetja. Po desetinah let izpopolnjevanja in pridobivanja izkušenj so ustanovili novo blagovno znamko lasne kozmetike Davines, ki ponuja strankam le najboljše lasne izdelke in hkrati poudarja tudi obzirnost do naravnega okolja. Lasna kozmetika Davines je polna čistih naravnih snovi, ki intenzivno negujejo lase, obnavljajo  njihovo naravno lepoto in krepijo njihovo odpornost.

Blagovna znamka Davines verjame, da lahko lepota reši svet. Trudi se motivirati ljudi, da naj skrbijo zase, za naravo, v kateri živijo, in vse okoli sebe. Podjetje upošteva etični kodeks, ki izhaja iz staroveške filozofije, ki trdno povezuje izraza "lepota" in "dobro". Izpolnjevanje vrednot tega kodeksa odseva v kakovosti izdelkov in storitev Davines.

Podjetje se udeležuje tudi aktivnosti, ki prispevajo k zaščiti življenjskega okolja in pri izdelavi svojih proizvodov se trudi čim bolj minimalizirati negativne vplive na življenjsko okolje.