Davines Melu Lentil Seed

nežni šampon za poškodovane in krhke lase

Davines Melu Lentil Seed nežni šampon za poškodovane in krhke lase
Davines Melu Lentil Seed nežni šampon za poškodovane in krhke lase
Davines Melu Lentil Seed nežni šampon za poškodovane in krhke lase
250 ml
17,30

Koda: DVS0016 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
torek 26. 3. 2019
Davines Melu Lentil Seed
250 ml | 17,30

Opis kozmetike Davines Melu Lentil SeedOpis:

Nežni šampon za poškodovane in krhke lase Davines Melu Lentil Seed nežno čisti lase, odpravlja vse nečistoče, maščobe in odmrle kožne celice. Lase intenzivno hrani, vlaži in ščiti pred zunanjimi škodljivimi vplivi. Šampon regenerira in krepi lasna vlakna, lasem dodaja prožnost in poveča njihovo krepkost. Lase pušča vitalne, sijoče in popolnoma negovane. Omislite si kakovostni šampon, ki vaše lase izpopolni in zaščiti pred lomljenjem in cepljenjem konic!

Učinki:

  • lase nežno čisti in odpravlja nečistoče
  • lase hrani in globinsko vlaži
  • lase ščiti pred zunanjimi škodljivimi vplivi
  • lasem dodaja krepkost, prožnost in sijaj
  • regenerira lasna vlakna in jim dodaja vitalnost

Sestava:

  • izvlečki navadne leče – so bogati s serinom in glutaminsko kislino, ki lase ščitita pred poškodovanjem in na splošno krepita

Tip las:

Primeren je za poškodovane in krhke lase.

Navodilo za uporabo:

Šampon nanašajte na mokre lase in nežno spenite. Po umivanju lase temeljito sperite in uporabite balzam iz iste kozmetične linije.

Lastnosti

Tip las
poškodovani in kemično obdelani, tanki
Učinek
Regeneracija poškodovanih las

O blagovni znamki DavinesItalijanska lasna kozmetika Davines ponuja vašim lasem resnično profesionalno nego! Davines je italijansko družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1983 v Parmi. Tukaj je družina Bolatti ustanovila raziskovalni laboratorij, ki je izdeloval izdelke visoke kakovosti za renomirana kozmetična podjetja. Po desetinah let izpopolnjevanja in pridobivanja izkušenj so ustanovili novo blagovno znamko lasne kozmetike Davines, ki ponuja strankam le najboljše lasne izdelke in hkrati poudarja tudi obzirnost do naravnega okolja. Lasna kozmetika Davines je polna čistih naravnih snovi, ki intenzivno negujejo lase, obnavljajo  njihovo naravno lepoto in krepijo njihovo odpornost.

Blagovna znamka Davines verjame, da lahko lepota reši svet. Trudi se motivirati ljudi, da naj skrbijo zase, za naravo, v kateri živijo, in vse okoli sebe. Podjetje upošteva etični kodeks, ki izhaja iz staroveške filozofije, ki trdno povezuje izraza "lepota" in "dobro". Izpolnjevanje vrednot tega kodeksa odseva v kakovosti izdelkov in storitev Davines.

Podjetje se udeležuje tudi aktivnosti, ki prispevajo k zaščiti življenjskega okolja in pri izdelavi svojih proizvodov se trudi čim bolj minimalizirati negativne vplive na življenjsko okolje.