Davines Minu Caper Blossom

obnovitvena maska za barvane lase

Davines Minu Caper Blossom obnovitvena maska za barvane lase
Davines Minu Caper Blossom obnovitvena maska za barvane lase
Davines Minu Caper Blossom obnovitvena maska za barvane lase
250 ml
23,10

Koda: DVS0047 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
torek, 26. 3. 2019
Davines Minu Caper Blossom
250 ml | 23,10

Opis kozmetike Davines Minu Caper BlossomOpis:

Obnovitvena maska za barvane lase Davines Minu Caper Blossom doda vašim lasem globinsko prehrano in jih pušča svilnato nežne z naravnim sijajem. Lahka konsistenca z naravnimi izvlečki las ne obremenjuje, podaljša obstojnost kozmetične barve in lase odlično nadišavi s svežim vonjem cveta pomarančevca. Maska lase intenzivno regenerira, vlaži in zanesljivo ščiti pred zunanjimi škodljivimi vplivi. Uporabljajte učinkovito masko, da bi bili vaši lasje zdravi, mehki in odlično sijoči!

Učinki:

  • lasem dodaja globinsko hidracijo
  • lase vlaži in ščiti pred zunanjimi škodljivimi vplivi
  • lasem vrača naraven sijaj
  • lase regenerira in vlaži
  • lase pušča nežne in lepo nadišavljene

Sestava:

  • izvleček cvetov salinskih kaper – lase regenerira in ščiti njihovo barvo

Tip las:

Namenjena je za barvane lase.

Navodilo za uporabo:

Nanašajte na z brisačo posušene lase po umivanju s šamponom iz iste kozmetične linije. Pustite delovati 10–15 minut, nato počešite in temeljito sperite s toplo vodo. Lase uredite kot po navadi.

Lastnosti

Tip las
barvani, lasje s prameni
Učinek
Zaščita barve

O blagovni znamki DavinesItalijanska lasna kozmetika Davines ponuja vašim lasem resnično profesionalno nego! Davines je italijansko družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1983 v Parmi. Tukaj je družina Bolatti ustanovila raziskovalni laboratorij, ki je izdeloval izdelke visoke kakovosti za renomirana kozmetična podjetja. Po desetinah let izpopolnjevanja in pridobivanja izkušenj so ustanovili novo blagovno znamko lasne kozmetike Davines, ki ponuja strankam le najboljše lasne izdelke in hkrati poudarja tudi obzirnost do naravnega okolja. Lasna kozmetika Davines je polna čistih naravnih snovi, ki intenzivno negujejo lase, obnavljajo  njihovo naravno lepoto in krepijo njihovo odpornost.

Blagovna znamka Davines verjame, da lahko lepota reši svet. Trudi se motivirati ljudi, da naj skrbijo zase, za naravo, v kateri živijo, in vse okoli sebe. Podjetje upošteva etični kodeks, ki izhaja iz staroveške filozofije, ki trdno povezuje izraza "lepota" in "dobro". Izpolnjevanje vrednot tega kodeksa odseva v kakovosti izdelkov in storitev Davines.

Podjetje se udeležuje tudi aktivnosti, ki prispevajo k zaščiti življenjskega okolja in pri izdelavi svojih proizvodov se trudi čim bolj minimalizirati negativne vplive na življenjsko okolje.