Davines Minu Caper Blossom

zaščitni šampon za barvane lase

Davines Minu Caper Blossom zaščitni šampon za barvane lase
Davines Minu Caper Blossom zaščitni šampon za barvane lase
Davines Minu Caper Blossom zaščitni šampon za barvane lase
75 ml
10,60

Koda: DVS0044 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 24. 4. 2019
Davines Minu Caper Blossom
75 ml | 10,60

Opis kozmetike Davines Minu Caper BlossomOpis:

Zaščitni šampon za barvane lase Davines Minu Caper Blossom lase nežno čisti in jih pušča nežne, prožne ter s poživljeno barvo. Naravni izvlečki regenerirajo lasna vlakna, dodajajo hidracijo in globinsko prehrano. Šampon ščiti kozmetično barvo las in podaljša njeno obstojnost. Lase pušča čiste, sveže in z naravnim sijajem ter lepo nadišavljene. Očistite svoje lase z nežnim šamponom, da bi bili sveži, zdravi in lepi!

Učinki:

  • lase nežno čisti in regenerira
  • lase pušča nežne, prožne in sijoče
  • oživlja barvo las in podaljša njeno obstojnost
  • lasem dodaja hidracijo in prehrano
  • lase osveži in lepo nadišavi

Sestava:

  • izvleček cvetov salinskih kaper – lase regenerira in ščiti njihovo barvo

Tip las:

Namenjen je za barvane lase.

Navodilo za uporabo:

Šampon nanašajte na mokre lase in nežno spenite. Po umivanju lase temeljito sperite in negujte z balzamom ali masko iz iste linije.

Lastnosti

Tip las
barvani, lasje s prameni
Učinek
Zaščita barve

O blagovni znamki DavinesItalijanska lasna kozmetika Davines ponuja vašim lasem resnično profesionalno nego! Davines je italijansko družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1983 v Parmi. Tukaj je družina Bolatti ustanovila raziskovalni laboratorij, ki je izdeloval izdelke visoke kakovosti za renomirana kozmetična podjetja. Po desetinah let izpopolnjevanja in pridobivanja izkušenj so ustanovili novo blagovno znamko lasne kozmetike Davines, ki ponuja strankam le najboljše lasne izdelke in hkrati poudarja tudi obzirnost do naravnega okolja. Lasna kozmetika Davines je polna čistih naravnih snovi, ki intenzivno negujejo lase, obnavljajo  njihovo naravno lepoto in krepijo njihovo odpornost.

Blagovna znamka Davines verjame, da lahko lepota reši svet. Trudi se motivirati ljudi, da naj skrbijo zase, za naravo, v kateri živijo, in vse okoli sebe. Podjetje upošteva etični kodeks, ki izhaja iz staroveške filozofije, ki trdno povezuje izraza "lepota" in "dobro". Izpolnjevanje vrednot tega kodeksa odseva v kakovosti izdelkov in storitev Davines.

Podjetje se udeležuje tudi aktivnosti, ki prispevajo k zaščiti življenjskega okolja in pri izdelavi svojih proizvodov se trudi čim bolj minimalizirati negativne vplive na življenjsko okolje.