Davines Momo Yellow Melon

vlažilni balzam za suhe lase

Davines Momo Yellow Melon vlažilni balzam za suhe lase
Davines Momo Yellow Melon vlažilni balzam za suhe lase
Davines Momo Yellow Melon vlažilni balzam za suhe lase
250 ml
18,10

Koda: DVS0017 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
petek 26. 4. 2019
Davines Momo Yellow Melon
250 ml | 18,10

Opis kozmetike Davines Momo Yellow MelonOpis:

Vlažilni balzam za suhe lase Davines Momo Yellow Melon ima kremasto konsistenco, ki lasem dodaja globinsko hidracijo. Pripravek olajša razčesavanje las in njihovo končno urejanje, hrani lasna vlakna in na edinstven način lasem vrača prožnost. Lase pušča nežne, sijoče in lepo nadišavljene s sadnim vonjem. Negujte svoje lase z vlažilnim balzamom, da bi bili mladostni in lepi vsak dan!

Učinki:

  • lase vlaži do globine
  • olajša razčesavanje las in končno urejanje
  • lase hrani in jim vrača prožnost
  • lase pušča nežne, sijoče in nadišavljene

Sestava:

  • izvlečki rumene melone – lasem dodajajo globinsko hidracijo in prehrano

Tip las:

Namenjen je za suhe lase.

Navodilo za uporabo:

Balzam nanašajte na z brisačo posušene lase po umivanju s šamponom iz iste kozmetične linije in pustite delovati 2–5 minut. Nato lase temeljito sperite in posušite kot po navadi.

Lastnosti

Tip las
suhi
Učinek
Vlaženje

O blagovni znamki DavinesItalijanska lasna kozmetika Davines ponuja vašim lasem resnično profesionalno nego! Davines je italijansko družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1983 v Parmi. Tukaj je družina Bolatti ustanovila raziskovalni laboratorij, ki je izdeloval izdelke visoke kakovosti za renomirana kozmetična podjetja. Po desetinah let izpopolnjevanja in pridobivanja izkušenj so ustanovili novo blagovno znamko lasne kozmetike Davines, ki ponuja strankam le najboljše lasne izdelke in hkrati poudarja tudi obzirnost do naravnega okolja. Lasna kozmetika Davines je polna čistih naravnih snovi, ki intenzivno negujejo lase, obnavljajo  njihovo naravno lepoto in krepijo njihovo odpornost.

Blagovna znamka Davines verjame, da lahko lepota reši svet. Trudi se motivirati ljudi, da naj skrbijo zase, za naravo, v kateri živijo, in vse okoli sebe. Podjetje upošteva etični kodeks, ki izhaja iz staroveške filozofije, ki trdno povezuje izraza "lepota" in "dobro". Izpolnjevanje vrednot tega kodeksa odseva v kakovosti izdelkov in storitev Davines.

Podjetje se udeležuje tudi aktivnosti, ki prispevajo k zaščiti življenjskega okolja in pri izdelavi svojih proizvodov se trudi čim bolj minimalizirati negativne vplive na življenjsko okolje.