DavinesMore Inside serum za lase za naravno fiksacijo

Davines More Inside serum za lase za naravno fiksacijo
Davines More Inside serum za lase za naravno fiksacijo
50 ml
22,90

Koda: DVS01734 | Na zalogi
1
DPD
sreda 22. 9. 2021

Opis Davines More Inside
Lastnosti

Imejte lepe lase od korenin pa vse do konic. Serum Davines More Inside lase odlično neguje in jim vdihne novo življenje.

Lastnosti:

  • s srednjim utrjevanjem
  • ne obremenjuje las
  • ne strjuje se v laseh
  • ne pušča sledi

Navodilo za uporabo:
Nanesite na suhe lase in ustvarite želeno obliko.

Lastnosti

Tip las
za vse vrste las
Učinek
Fiksacija, Sijaj in mehkoba
Tip lasišča
vse vrste lasišča

O blagovni znamki Davines

Trajnostni kozmetični izdelki so način, kako poleg svoje lepote skrbeti tudi za okolje. To vizijo odraža tudi profesionalna lasna kozmetika Davines. Vsebuje visok dežel naravnih sestavin in spoštuje etični kodeks na osnovi antične filozofije, ki tesno združuje izraza »lepota« in »dobro«.

Družinsko podjetje Davines, ki se nikoli ne prepusti mainstreamu, je nastalo leta 1983 v italijanski Parmi. Originalni brezčasni izdelki se vam bodo prikupili s svojo preprostostjo, ki pa nikakor ne znižuje njihove kakovosti. Intenzivno negujejo lase, obnavljajo njihovo naravno lepoto in krepijo njihovo odpornost.

Želite enkrat za vselej premagati kodranje las? Bi radi nevtralizirali rumene tone v laseh? Ali iščete način, kako poenostaviti razčesavanje las? Davines lahko s pomočjo avtentičnega pristopa reši kakršnokoli težavo z lasmi, vi morate izbrati le prave dišavne izdelke iz ene od linij – glede na tip las, njihovo barvo ali želeno oblikovanje.

Razvajajte tudi svoje lase s kozmetiko Davines, ki je simbol harmonije med znanostjo in naravo.

Recenzija Davines More Inside