Davines Naturaltech Calming Superactive

pomirjajoči serum za lase in lasišče

Davines Naturaltech Calming Superactive pomirjajoči serum za lase in lasišče
100 ml
28,20

Koda: DVS0028 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
petek 24. 5. 2019
Davines Naturaltech Calming Superactive
100 ml | 28,20

Lastnosti

Konsistenca
serum
Tip las
mastni, za lase s prhljajem, za občutljivo lasišče
Učinek
Pomirjanje lasišča, Proti prhljaju, Regulacija prekomernega sebuma

O blagovni znamki DavinesItalijanska lasna kozmetika Davines ponuja vašim lasem resnično profesionalno nego! Davines je italijansko družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1983 v Parmi. Tukaj je družina Bolatti ustanovila raziskovalni laboratorij, ki je izdeloval izdelke visoke kakovosti za renomirana kozmetična podjetja. Po desetinah let izpopolnjevanja in pridobivanja izkušenj so ustanovili novo blagovno znamko lasne kozmetike Davines, ki ponuja strankam le najboljše lasne izdelke in hkrati poudarja tudi obzirnost do naravnega okolja. Lasna kozmetika Davines je polna čistih naravnih snovi, ki intenzivno negujejo lase, obnavljajo  njihovo naravno lepoto in krepijo njihovo odpornost.

Blagovna znamka Davines verjame, da lahko lepota reši svet. Trudi se motivirati ljudi, da naj skrbijo zase, za naravo, v kateri živijo, in vse okoli sebe. Podjetje upošteva etični kodeks, ki izhaja iz staroveške filozofije, ki trdno povezuje izraza "lepota" in "dobro". Izpolnjevanje vrednot tega kodeksa odseva v kakovosti izdelkov in storitev Davines.

Podjetje se udeležuje tudi aktivnosti, ki prispevajo k zaščiti življenjskega okolja in pri izdelavi svojih proizvodov se trudi čim bolj minimalizirati negativne vplive na življenjsko okolje.