Davines Naturaltech Nourishing

šampon za dehidrirano lasišče in suhe krhke lase

Davines Naturaltech Nourishing šampon za dehidrirano lasišče in suhe krhke lase
Davines Naturaltech Nourishing šampon za dehidrirano lasišče in suhe krhke lase
Davines Naturaltech Nourishing šampon za dehidrirano lasišče in suhe krhke lase
100 ml
11,60

Koda: DVS0035 | 4 kos na zalogi
kos
DPD
četrtek 28. 3. 2019
Davines Naturaltech Nourishing
100 ml | 11,60

Opis kozmetike Davines Naturaltech NourishingOpis:

Šampon za dehidrirano lasišče in suhe in krhke lase Davines Naturaltech Nourishing lasem vrača vitalnost in naraven zdrav videz. Lase globinsko hrani in zagotavlja optimalno hidracijo in ravnovesje las in lasišča. Kremasti šampon ustvarja gosto peno, ki lase nežno čisti, mehča in pomirja lasišče. Preprečuje srbenje in neprijetno napetost lasišča. Negujte svoje lase s hranilnim šamponom, da bi bili zdravi in polni energije!

Učinki:

  • zagotavlja vlažilno ravnovesje las in lasišča
  • lasem vrača vitalnost in zdrav videz
  • lase hrani in jim dodaja prožnost in krepkost
  • nežno čisti, mehča in pomirja lasišče

Sestava:

  • izvlečki grozdja – do globine vlažijo, krepijo in hranijo lase in lasišče

Tip las:

Namenjen je za suhe in krhke lase.

Navodilo za uporabo:

Primerno količino šampona nanašajte na mokre lase, nežno spenite in rahlo masirajte lasišče. Po umivanju lase temeljito sperite in negujte s pomočjo balzama iz iste linije. Uporabljajte kadarkoli po potrebi.

Lastnosti

Tip las
lomljivi lasje in razcepljene konice, suhi
Učinek
Preventivna nega proti razcepljenim konicam, Vlaženje

O blagovni znamki DavinesItalijanska lasna kozmetika Davines ponuja vašim lasem resnično profesionalno nego! Davines je italijansko družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1983 v Parmi. Tukaj je družina Bolatti ustanovila raziskovalni laboratorij, ki je izdeloval izdelke visoke kakovosti za renomirana kozmetična podjetja. Po desetinah let izpopolnjevanja in pridobivanja izkušenj so ustanovili novo blagovno znamko lasne kozmetike Davines, ki ponuja strankam le najboljše lasne izdelke in hkrati poudarja tudi obzirnost do naravnega okolja. Lasna kozmetika Davines je polna čistih naravnih snovi, ki intenzivno negujejo lase, obnavljajo  njihovo naravno lepoto in krepijo njihovo odpornost.

Blagovna znamka Davines verjame, da lahko lepota reši svet. Trudi se motivirati ljudi, da naj skrbijo zase, za naravo, v kateri živijo, in vse okoli sebe. Podjetje upošteva etični kodeks, ki izhaja iz staroveške filozofije, ki trdno povezuje izraza "lepota" in "dobro". Izpolnjevanje vrednot tega kodeksa odseva v kakovosti izdelkov in storitev Davines.

Podjetje se udeležuje tudi aktivnosti, ki prispevajo k zaščiti življenjskega okolja in pri izdelavi svojih proizvodov se trudi čim bolj minimalizirati negativne vplive na življenjsko okolje.