Davines OI Roucou Oil

večnamensko mleko za lase

Davines OI Roucou Oil večnamensko mleko za lase
135 ml

Koda: DVS0025 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Davines OI Roucou Oil
135 ml

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Opis kozmetike Davines OI Roucou Oil

Nega brez spiranja Davines OI Roucou Oil daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo.

Lastnosti:

  • deluje proti kodranju las
  • kroti neobvladljive lase
  • lasem nudi hidratacijo in hranila
  • lase pušča čudovito sijoče in vitalne
  • ima regeneracijske učinke

Navodilo za uporabo:
Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.

Lastnosti

Konsistenca
losjon
Tip las
za vse vrste las
Učinek
Gostota in vitalnost, Preventivna nega proti razcepljenim konicam, Sijaj in mehkoba, Večji volumen las, Zaščita pred vročino (sušilec, kodralnik, likalnik)

O blagovni znamki DavinesItalijanska lasna kozmetika Davines ponuja vašim lasem resnično profesionalno nego! Davines je italijansko družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1983 v Parmi. Tukaj je družina Bolatti ustanovila raziskovalni laboratorij, ki je izdeloval izdelke visoke kakovosti za renomirana kozmetična podjetja. Po desetinah let izpopolnjevanja in pridobivanja izkušenj so ustanovili novo blagovno znamko lasne kozmetike Davines, ki ponuja strankam le najboljše lasne izdelke in hkrati poudarja tudi obzirnost do naravnega okolja. Lasna kozmetika Davines je polna čistih naravnih snovi, ki intenzivno negujejo lase, obnavljajo  njihovo naravno lepoto in krepijo njihovo odpornost.

Blagovna znamka Davines verjame, da lahko lepota reši svet. Trudi se motivirati ljudi, da naj skrbijo zase, za naravo, v kateri živijo, in vse okoli sebe. Podjetje upošteva etični kodeks, ki izhaja iz staroveške filozofije, ki trdno povezuje izraza "lepota" in "dobro". Izpolnjevanje vrednot tega kodeksa odseva v kakovosti izdelkov in storitev Davines.

Podjetje se udeležuje tudi aktivnosti, ki prispevajo k zaščiti življenjskega okolja in pri izdelavi svojih proizvodov se trudi čim bolj minimalizirati negativne vplive na življenjsko okolje.