Davines Your Hair Assistant Blowdry Primerpršilo za uporabo med sušenjem las za naravno prožnost in volumen za vse tipe las

Davines Your Hair Assistant Blowdry Primer pršilo za uporabo med sušenjem las za naravno prožnost in volumen za vse tipe las
Davines Your Hair Assistant Blowdry Primer pršilo za uporabo med sušenjem las za naravno prožnost in volumen za vse tipe las
250 ml

Koda: DVS01759 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka Davines Your Hair Assistant Blowdry Primer
Lastnosti

Pripravek za toplotno oblikovanje las Davines Your Hair Assistant Blowdry Primer zagotavlja učinkovito zaščito las pred uničevanjem zaradi toplote.

Lastnosti:

  • predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las
  • povečuje volumen
  • lase pušča mehke in nežne na dotik

Sestava:

  • ne vsebuje sulfatov

Navodilo za uporabo:
Razpršite primerno količino na lase pred uporabo sušilca, kodralnika ali likalnika za lase.

Lastnosti

Tip las
za vse vrste las
Učinek
Fiksacija, Definicija in tekstura, Zaščita pred vročino (sušilec, kodralnik, likalnik), Večji volumen las
Konsistenca
tonik

O blagovni znamki Davines

Trajnostni kozmetični izdelki so način, kako poleg svoje lepote skrbeti tudi za okolje. To vizijo odraža tudi profesionalna lasna kozmetika Davines. Vsebuje visok dežel naravnih sestavin in spoštuje etični kodeks na osnovi antične filozofije, ki tesno združuje izraza »lepota« in »dobro«.

Družinsko podjetje Davines, ki se nikoli ne prepusti mainstreamu, je nastalo leta 1983 v italijanski Parmi. Originalni brezčasni izdelki se vam bodo prikupili s svojo preprostostjo, ki pa nikakor ne znižuje njihove kakovosti. Intenzivno negujejo lase, obnavljajo njihovo naravno lepoto in krepijo njihovo odpornost.

Želite enkrat za vselej premagati kodranje las? Bi radi nevtralizirali rumene tone v laseh? Ali iščete način, kako poenostaviti razčesavanje las? Davines lahko s pomočjo avtentičnega pristopa reši kakršnokoli težavo z lasmi, vi morate izbrati le prave dišavne izdelke iz ene od linij – glede na tip las, njihovo barvo ali želeno oblikovanje.

Razvajajte tudi svoje lase s kozmetiko Davines, ki je simbol harmonije med znanostjo in naravo.

Recenzija Davines Your Hair Assistant Blowdry Primer