LancômeNYX Professional MakeupYves Saint LaurentUrban Decay
Mini fiksacijsko pršilo NYX Professional Makeup BREZPLAČNO
Ob nakupu izdelkov NYX Professional Makeup nad 25 € boste prejeli priljubljeno fiksacijsko pršilo kot darilo. Izberite si iz 2 variant v košarici.
Sončna očala BREZPLAČNO
Ob naročilu izdelkov Maybelline nad 20 € vam pošljemo sončna očala brezplačno.
Kozmetična torbica L’Oréal Paris kot DARILO
Ob nakupu izdelkov L’Oréal Paris nad 25 € boste prejeli kozmetično torbico brezplačno.

Imate izbrano

  • Kozmetika in dodatki
  • Dekorativna kozmetika
  • Najbolj prodajani
Odpri filter Zapri filter
Najbolj prodajani

KAKŠNE MAKE-UP IZDELKE NAJDETE PRI NAS?

Poudarite svojo naravno lepoto in poudarite svoje prednosti z dekorativno kozmetiko notino.si! Pri nas najdete vse vrhunske make-up izdelke za popolno ličenje skoraj 200 blagovnih znamk dekorativne kozmetike. Vseeno je, če iščete aktualne izdelke, ki jih je glede na najnovejše trende preprosto treba imeti, visokokakovostne izdelke ali pa uspešnice - z nami ne boste ničesar zamudili! Ustvarite si prodoren pogled in izberite iz naše široke ponudbe izdelkov za ličenje oči. 

 

Maskare, črtala in svinčniki za oči ter palete senčil za oči ponujamo v teh najbolj očarljivih barvah.

Enotno, osvetljeno in mat polt boste dosegli z našimi izdelki za ličenje obraza. Osnove, make-up, korektorje, osvetljevalce, rdečila in kakovostne prozorne pudre imamo na zalogi v vseh naravnih odtenkih kože. Popolne ustnice pa boste pričarali z našimi sijaji za ustnice in s šminkami v mat ter bleščeči izvedbi. Za prave ljubiteljice ličenja imamo usklajene make-up komplete, za privržence organske kozmetike pa ponujamo kakovostna naravna ličila. V naši ponudbi boste našli tudi lake za nohte, gobice in čopiče za ličenje ter druge dodatke za manikuro ter pincete.

Notino ponuja dekorativno kozmetiko vrhunskih blagovnih znamk iz vsega sveta. Preizkusite izdelke priznanih imen, kot so Estée Lauder, L'Oréal Paris, Clinique, Max Factor ali Lancôme. Zgledujte se po njihovem očarljivem slogu in si izberite make-up, s katerim boste zažareli.

celotno besedilo skrij besedilo