Gel laki za nohte

Najbolj prodajani

Naj bodo vaši nohti za na modno revijo. Gel lake za nohte odlikuje visok sijaj, enostaven nanos in dolgotrajen učinek. Na notino.si poiščite svojo priljubljeno barvo ali eksperimentirajte z novimi odtenki.

Z gel laki ustvarite popolne gel nohte doma kot od profesionalca – z UV lučko ali brez nje.

Kateri so tipi gel lakov?

UV geli za nohte, ki se utrjujejo pod UV lučko, se dobro prilegajo naravnemu in umetnemu nohtu. Gel nohti so bolj odporni proti praskam in zdržijo približno 3 tedne.

  • Enofazni gel laki delujejo kot 3v1. Nanesete jih po potrebi v dveh ali treh plasteh (podlaga, modeliranje, zaključek).
  • Trifazni geli za nohte pa služijo le enemu namenu: za plast podlage, modeliranje ali za zaključek.

Gel laki brez lučke delujejo kot klasični laki za nohte. Imajo nekoliko drugačno sestavo, zaradi katere obstojijo do 14 dni. Poleg tega se sušijo hitreje kot običajni laki, njihovo odstranjevanje pa je enostavnejše.

Za katerokoli varianto se boste odločili, rezultat bodo vedno osupljivi gel nohti. Ne pozabite, da je pred nanosom gel laka potrebno modeliranje nohtov, da bo rezultat deloval kot od profesionalca.

Stavite na preverjene sete za gel nohte in kakovostne gele za nohte OPI, Sally Hansen, Le Mini Macaron in druge. Torej, katerega si boste izbrali?