Lepilo za trepalnice

Lepilo za umetne trepalnice

Lepilo za umetne trepalnice ima pri podaljševanju trepalnic ključno vlogo! Kakovostno lepilo za trepalnice vam pomaga trepalnice natančno in enostavno pritrditi, ne draži vaših očesnih vek in poskrbi za odlično obstojnost skozi ves dan.

Kako izbrati najboljše lepilo za trepalnice?

Vedno izbirajte glede na tip trepalnic in glede na namen. Če ste na področju lepljenja umetnih trepalnic novinec, izberite transparentno lepilo za umetne trepalnice, ki se tudi počasneje suši. Pri nanosu vam ni treba tako hiteti in se bati črnih madežev pod očmi. Če hrepenite po dramatičnem učinku in zapeljivem pogledu, stavite na črno lepilo za trepalnice, ki poudari vaš pogled in izrazi lepoto oči!

Imate občutljivejše oči? Niti vam se ni treba odpovedati umetnim trepalnicam. Preizkusite lepila za trepalnice za občutljive oči, ki so označena npr. kot sensitive, ki ne dražijo ne oči ne očesnih vek. Za permanentne trepalnice izberite posebej odporno lepilo za permanentne trepalnice, za lepljenje šopastih trepalnic naravnega videza pa lepilo za šopaste trepalnice.