Lučka za nohte

Lučka za nohte
Filter
Cenovni razpon

do

Blagovna znamka
Darila in akcije
Ocena
  •   1

Kako se lotiti izbire najboljše lučke za nohte

UV ali LED lučka za nohte je nepogrešljiv pomočnik v vsakem profesionalnem ali domačem nohtnem studiu. Ta praktična pečica za nohte služi za strjevanje laka za nohte in podaljšuje življenjsko dobo gel nohtov. Želite imeti tudi vi popolnoma urejene nohte, ki zdržijo lepi dlje kot nekaj dni? Potem ne podcenjujte izbire lučke za nohte.

Pri izbiri nove LED ali UV lučke za nohte ne igrata vloge samo njena tip in moč, temveč tudi ostale lastnosti in funkcije, dizajn ter seveda tudi cena. Ugotovite, kako izbrati lučko za gel nohte.

UV ali LED lučka?

  • UV lučka za nohte je sestavljena iz 4–5 sijalk, ki lak strdijo. Gre za najcenejšo pečico za nohte, ki zahteva pogostejšo zamenjavo sijalk.
  • LED lučka za nohte koristi sij iz 12–18 diod, ki jih ni potrebno menjavati tako pogosto kot sijalke v UV lučki. Gel lak na nohtih pa strdi v krajšem času.
  • Dualna lučka kombinira lastnosti UV in LED lučke za nohte. Koristi tako sijalke kot LED diode. Strdi vse gel lake za UV lučke, namenjene za modeliranje nohtov, običajno pa ima nižjo porabo energije. Bela svetloba, ki jo diode oddajajo, je poleg tega zelo prijazna do oči.

Lučka za nohte glede na moč

Višja moč s sabo nosi prednost hitrejše strditve laka. Torej če je za vas odločilen čas, izberite UV ali LED lučko za nohte z močjo 48 W. Kupite si lahko tudi 9W lučke, pri katerih strditev zahteva več časa, ali 36W lučke, ki razmeroma hitro in učinkovito strdijo gel lak na nohtih.

Koristne lastnosti UV / LED lučk za nohte

Nekatere funkcije pečice za nohte vam olajšajo in naredijo celoten postopek strjevanja gel lakov za UV lučko bolj prijeten. Katere lastnosti pri izbiri upoštevati?

  • zamenljive diode, UV sijalke in snemljiv spodnji del,
  • osnovno ploščo, ki vpliva na enakomerno strjevanje nohtov,
  • neprekinjeno svetenje, ki celoten postopek pospeši,
  • samodejni izklop.

Izberite na notino.si najboljšo lučko za gel lak ali set za gel nohte in uživajte v popolni manikiri kot iz profesionalnega salona.