Dermacol 16H Lip Colour

kozmetični set I.

Dermacol 16H Lip Colour kozmetični set I.
Dermacol 16H Lip Colour kozmetični set I.
Razprodaja
9,30

Koda: DER03295 | Več kot 20 kosov na zalogi

Set vsebuje: 16H Lip Colour Biphasic Lasting Color And Lip Gloss Shade 12 4,8 g + Cleansing Waterproof Makeup Remover 120 ml + Cosmetic Bag

kos
Darilo za vas
Polnilno razpršilo za parfum kot darilo ob nakupu nad 50 €. V košarici lahko izberete barvo.
DPD
sreda 19. 6. 2019
Dermacol 16H Lip Colour
| 9,30

Lastnosti

Starost
za vse starosti
Tip kože
za vse tipe kože
Tip seta
Darilni set

O blagovni znamki Dermacol

Češka kozmetika Dermacol že več kot pol stoletja skrbi za lepoto žensk. Rodila se je v praških filmskih studiih, kjer so se strokovnjaki za filmski tekoči puder povezali z dermatologi z Inštituta medicinske kozmetike v Pragi. Skupaj so ustvarili prekrivni tekoči puder Dermacol ne samo za filmska platna, temveč tudi za navadno uporabo.

Dermacol Make-Up Cover je nastal kot eden prvih tekočih pudrov na svetu sploh in je takoj postal velika uspešnica, ki si je izborila pot vse do Hollywooda. V 90. letih se je kozmetika Dermacol odcepila od filmskih studiev in nastala je samostojna, še vedno pristno češka znamka, ki je simbol lepote že številnih generacij žensk.

Izdelki Dermacol so uspešni tudi onkraj meja Češke, znamko boste danes našli v več kot 60 državah sveta. V zadnjih letih začenjajo pripravke negovalne kozmetike odkrivati tudi moški, za katere je družba razvila prvo popolnoma moško linijo Dermacol.