Dermacol Accessories

trikotna gobica za tekoči puder

2×
Dermacol Accessories trikotna gobica za tekoči puder
Dermacol Accessories trikotna gobica za tekoči puder
Dermacol Accessories trikotna gobica za tekoči puder
4 kos
1,60

Koda: DER1395 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
torek, 19. 2. 2019
Dermacol Accessories
4 kos | 1,60

Opis kozmetike Dermacol Accessories

Opis:

Dermacol Accessories gobica za tekoči puder je odličen pomočnik za brezhibno nanašanje tekočega pudra. Vaše ličenje bo kot od profesionalca. Trikotna oblika gobice omogoča enostaven in hiter nanos tekočega pudra. Gobice so idealne za nanašanje in zabrisovanje na težje dostopnih predelih kože. Gobico Dermacol po uporabi vedno sperite v mlačni vodi z milom.

Navodilo za uporabo:

Nanesite tekoči puder na gobico in nato ga zlahka razporedite po obrazu.

O blagovni znamki Dermacol

Češka kozmetika Dermacol že več kot pol stoletja skrbi za lepoto žensk. Rodila se je v praških filmskih studiih, kjer so se strokovnjaki za filmski tekoči puder povezali z dermatologi z Inštituta medicinske kozmetike v Pragi. Skupaj so ustvarili prekrivni tekoči puder Dermacol ne samo za filmska platna, temveč tudi za navadno uporabo.

Dermacol Make-Up Cover je nastal kot eden prvih tekočih pudrov na svetu sploh in je takoj postal velika uspešnica, ki si je izborila pot vse do Hollywooda. V 90. letih se je kozmetika Dermacol odcepila od filmskih studiev in nastala je samostojna, še vedno pristno češka znamka, ki je simbol lepote že številnih generacij žensk.

Izdelki Dermacol so uspešni tudi onkraj meja Češke, znamko boste danes našli v več kot 60 državah sveta. V zadnjih letih začenjajo pripravke negovalne kozmetike odkrivati tudi moški, za katere je družba razvila prvo popolnoma moško linijo Dermacol.

free delivery