Dermacol Aroma Ritual

regeneracijska krema za roke

Dermacol Aroma Ritual regeneracijska krema za roke
belgijska čokolada 100 ml
2,90

Koda: DER1709 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 22. 5. 2019
Dermacol Aroma Ritual
belgijska čokolada 100 ml | 2,90

Opis kozmetike Dermacol Aroma Ritual

Opis:
Dermacol Aroma Ritual krema za roke Belgijska čokolada popolnoma regenerira kožo vaših rok. Pušča kožo globoko navlaženo in gladko. Krema lepo diši po pomarančnem olju in čokoladi. Krema Dermacol Aroma Ritual - Belgijska čokolada harmonizira, osveži duha in odpravlja stres.

Učinki:

  • regenerira
  • hrani
  • odpravlja napetost

Sestava:

  • vitamin E - vlaži in se učinkovito bori proti proti znakom staranja
  • pomarančno olje - pomirja in obnavlja

Tip kože:
Primerna za vse tipe kože.

Uporaba:
Kremo po potrebi nanesite na roke.

Lastnosti

Konsistenca
krema
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Dermacol

Češka kozmetika Dermacol že več kot pol stoletja skrbi za lepoto žensk. Rodila se je v praških filmskih studiih, kjer so se strokovnjaki za filmski tekoči puder povezali z dermatologi z Inštituta medicinske kozmetike v Pragi. Skupaj so ustvarili prekrivni tekoči puder Dermacol ne samo za filmska platna, temveč tudi za navadno uporabo.

Dermacol Make-Up Cover je nastal kot eden prvih tekočih pudrov na svetu sploh in je takoj postal velika uspešnica, ki si je izborila pot vse do Hollywooda. V 90. letih se je kozmetika Dermacol odcepila od filmskih studiev in nastala je samostojna, še vedno pristno češka znamka, ki je simbol lepote že številnih generacij žensk.

Izdelki Dermacol so uspešni tudi onkraj meja Češke, znamko boste danes našli v več kot 60 državah sveta. V zadnjih letih začenjajo pripravke negovalne kozmetike odkrivati tudi moški, za katere je družba razvila prvo popolnoma moško linijo Dermacol.