DermacolBlack Amber & Patchouli parfumska voda uniseks

Dermacol Black Amber & Patchouli parfumska voda uniseks
Dermacol Black Amber & Patchouli parfumska voda uniseks
Brezplačna dostava
50 ml
26,10

Koda: DER2414 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 21. 10. 2021

Opis Dermacol Black Amber & Patchouli
Sestava

Odkrijte dišavo, ki je ni možno nikamor uvrstiti, kljub temu pa mojstrsko poudari osebnost svojega nosilca. Uniseks parfumska voda Dermacol Black Amber & Patchouli je prava dišava, ki vaši izvirnosti omogoči, da pride do izraza.

  • sadna dišava
  • lesna dišava
  • citrusna dišava
  • za ženske in moške
  • dišava, primerna za vsakodnevno uporabo

Sestava

Sestava
pačuli, bergamotka, citrusi, črni jantar
Vrsta dišave
citrusne, lesne

O blagovni znamki Dermacol

Češka kozmetika Dermacol že več kot pol stoletja skrbi za lepoto žensk. Rodila se je v praških filmskih studiih, kjer so se strokovnjaki za filmski tekoči puder povezali z dermatologi z Inštituta medicinske kozmetike v Pragi. Skupaj so ustvarili prekrivni tekoči puder Dermacol ne samo za filmska platna, temveč tudi za navadno uporabo.

Dermacol Make-Up Cover je nastal kot eden prvih tekočih pudrov na svetu sploh in je takoj postal velika uspešnica, ki si je izborila pot vse do Hollywooda. V 90. letih se je kozmetika Dermacol odcepila od filmskih studiev in nastala je samostojna, še vedno pristno češka znamka, ki je simbol lepote že številnih generacij žensk.

Izdelki Dermacol so uspešni tudi onkraj meja Češke, znamko boste danes našli v več kot 60 državah sveta. V zadnjih letih začenjajo pripravke negovalne kozmetike odkrivati tudi moški, za katere je družba razvila prvo popolnoma moško linijo Dermacol.

Recenzija Dermacol Black Amber & Patchouli