Dermacol Black Magic

matirajoča podlaga za make-up

Dermacol Black Magic matirajoča podlaga za make-up
Dermacol Black Magic matirajoča podlaga za make-up
Dermacol Black Magic matirajoča podlaga za make-up
20 ml
12,30

Koda: DER03181 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda, 27. 2. 2019
Dermacol Black Magic
20 ml | 12,30

Opis kozmetike Dermacol Black Magic

Podlaga za make up Dermacol Black Magic popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja.

Lastnosti:

  • matira
  • kožo popolnoma pripravi na nanos make upa
  • povečuje odpornost ličenja

Navodilo za uporabo:
Nanesite majhno količino pripravka na cel obraz ali na posamezen del po uporabi dnevne kreme. Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.

O blagovni znamki Dermacol

Češka kozmetika Dermacol že več kot pol stoletja skrbi za lepoto žensk. Rodila se je v praških filmskih studiih, kjer so se strokovnjaki za filmski tekoči puder povezali z dermatologi z Inštituta medicinske kozmetike v Pragi. Skupaj so ustvarili prekrivni tekoči puder Dermacol ne samo za filmska platna, temveč tudi za navadno uporabo.

Dermacol Make-Up Cover je nastal kot eden prvih tekočih pudrov na svetu sploh in je takoj postal velika uspešnica, ki si je izborila pot vse do Hollywooda. V 90. letih se je kozmetika Dermacol odcepila od filmskih studiev in nastala je samostojna, še vedno pristno češka znamka, ki je simbol lepote že številnih generacij žensk.

Izdelki Dermacol so uspešni tudi onkraj meja Češke, znamko boste danes našli v več kot 60 državah sveta. V zadnjih letih začenjajo pripravke negovalne kozmetike odkrivati tudi moški, za katere je družba razvila prvo popolnoma moško linijo Dermacol.