Dermacol Body Care Almond Oil

kozmetični set I.

Dermacol Body Care Almond Oil kozmetični set I.
Dermacol Body Care Almond Oil kozmetični set I.
Dermacol Body Care Almond Oil kozmetični set I.
9,20

Koda: DER03289 | Več kot 20 kosov na zalogi

Set vsebuje: Body Care Almond Oil Nourishing Body Milk For Dry Skin 250 ml + Natural Nourishing Day Cream for Dry and Very Dry Skin 50 ml

kos
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Kupite izdelke blagovne znamke Dermacol v vrednosti vsaj 13,50 € in boste prejeli maskaro Dermacol Devilash kot darilo.
DPD
sreda, 20. 2. 2019
Dermacol Body Care Almond Oil
| 9,20

Lastnosti

Po problemu kože
prehrana in dehidracija, vlaženje
Starost
za vse starosti
Tip kože
za vse tipe kože
Tip kože
normalna do suha
Tip seta
Kozmetični set

O blagovni znamki Dermacol

Češka kozmetika Dermacol že več kot pol stoletja skrbi za lepoto žensk. Rodila se je v praških filmskih studiih, kjer so se strokovnjaki za filmski tekoči puder povezali z dermatologi z Inštituta medicinske kozmetike v Pragi. Skupaj so ustvarili prekrivni tekoči puder Dermacol ne samo za filmska platna, temveč tudi za navadno uporabo.

Dermacol Make-Up Cover je nastal kot eden prvih tekočih pudrov na svetu sploh in je takoj postal velika uspešnica, ki si je izborila pot vse do Hollywooda. V 90. letih se je kozmetika Dermacol odcepila od filmskih studiev in nastala je samostojna, še vedno pristno češka znamka, ki je simbol lepote že številnih generacij žensk.

Izdelki Dermacol so uspešni tudi onkraj meja Češke, znamko boste danes našli v več kot 60 državah sveta. V zadnjih letih začenjajo pripravke negovalne kozmetike odkrivati tudi moški, za katere je družba razvila prvo popolnoma moško linijo Dermacol.

free delivery