Dermacol HT 3D

čistilno olje za obraz

Dermacol HT 3D čistilno olje za obraz
Dermacol HT 3D čistilno olje za obraz
Dermacol HT 3D čistilno olje za obraz
150 ml
10,90

Koda: DER02932 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
petek 26. 4. 2019
Dermacol HT 3D
150 ml | 10,90

Opis kozmetike Dermacol HT 3D

Čistilno olje Dermacol HT 3D je edinstven pripravek za popolno in nežno čiščenje celega obraza. Svoji koži privoščite nego, ki ji zagotavlja zdravje, lepoto in privlačnost!

Lastnosti:

  • s kože odstrani umazanijo celega dne
  • na koži ne pušča neprijetnega občutka mastnosti

Lastnosti

Konsistenca
olje
Tip kože
za vse tipe kože

O blagovni znamki Dermacol

Češka kozmetika Dermacol že več kot pol stoletja skrbi za lepoto žensk. Rodila se je v praških filmskih studiih, kjer so se strokovnjaki za filmski tekoči puder povezali z dermatologi z Inštituta medicinske kozmetike v Pragi. Skupaj so ustvarili prekrivni tekoči puder Dermacol ne samo za filmska platna, temveč tudi za navadno uporabo.

Dermacol Make-Up Cover je nastal kot eden prvih tekočih pudrov na svetu sploh in je takoj postal velika uspešnica, ki si je izborila pot vse do Hollywooda. V 90. letih se je kozmetika Dermacol odcepila od filmskih studiev in nastala je samostojna, še vedno pristno češka znamka, ki je simbol lepote že številnih generacij žensk.

Izdelki Dermacol so uspešni tudi onkraj meja Češke, znamko boste danes našli v več kot 60 državah sveta. V zadnjih letih začenjajo pripravke negovalne kozmetike odkrivati tudi moški, za katere je družba razvila prvo popolnoma moško linijo Dermacol.