Dermacol Lavender Waterpomirjevalna cvetna voda sivke

Dermacol Lavender Water pomirjevalna cvetna voda sivke
Dermacol Lavender Water pomirjevalna cvetna voda sivke
100 ml
6,10

Koda: DER02934 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Dermacol Lavender Water pomirjevalna cvetna voda sivke
| 1 kos | 6,10
DPD
četrtek 19. 9. 2019

Opis izdelka Dermacol Lavender Water

Osvežilno pršilo za obraz Dermacol Lavender Water bo prebudilo vašo kožo katerikoli del dneva in ji nudilo takojšnje olajšanje.

Lastnosti:

  • krepi strukturo kože
  • kožo ohranja v ravnovesju
  • s sprostitvenimi učinki

Navodilo za uporabo:
Na obraz razpršite ustrezno količino pripravka. Uporabljajte kadarkoli čez dan.

Lastnosti

Učinek
pomirjanje

O blagovni znamki Dermacol

Češka kozmetika Dermacol že več kot pol stoletja skrbi za lepoto žensk. Rodila se je v praških filmskih studiih, kjer so se strokovnjaki za filmski tekoči puder povezali z dermatologi z Inštituta medicinske kozmetike v Pragi. Skupaj so ustvarili prekrivni tekoči puder Dermacol ne samo za filmska platna, temveč tudi za navadno uporabo.

Dermacol Make-Up Cover je nastal kot eden prvih tekočih pudrov na svetu sploh in je takoj postal velika uspešnica, ki si je izborila pot vse do Hollywooda. V 90. letih se je kozmetika Dermacol odcepila od filmskih studiev in nastala je samostojna, še vedno pristno češka znamka, ki je simbol lepote že številnih generacij žensk.

Izdelki Dermacol so uspešni tudi onkraj meja Češke, znamko boste danes našli v več kot 60 državah sveta. V zadnjih letih začenjajo pripravke negovalne kozmetike odkrivati tudi moški, za katere je družba razvila prvo popolnoma moško linijo Dermacol.

Recenzija Dermacol Lavender Water