Dermacol Love My Face

kozmetični set II.

Dermacol Love My Face kozmetični set II.
Dermacol Love My Face kozmetični set II.
Dermacol Love My Face kozmetični set II.
Razprodaja
5,28

Koda: DER03293 | Več kot 20 kosov na zalogi

Set vsebuje: Love My Face Brightening Cream for Young Skin 50 ml + Hydrating & Nourishing Mask 3D Moisturising and Nourishing Sheet Mask 15 ml

kos
DPD
ponedeljek 29. 4. 2019
Dermacol Love My Face
| 5,28

Lastnosti

Kdaj uporabljati
za dan
Po problemu kože
posvetlitev in vitalnost
SPF
brez SPF
Starost
prve gubice
Tip kože
za vse tipe kože
Tip seta
Kozmetični set
Učinek
osvetljevanje

O blagovni znamki Dermacol

Češka kozmetika Dermacol že več kot pol stoletja skrbi za lepoto žensk. Rodila se je v praških filmskih studiih, kjer so se strokovnjaki za filmski tekoči puder povezali z dermatologi z Inštituta medicinske kozmetike v Pragi. Skupaj so ustvarili prekrivni tekoči puder Dermacol ne samo za filmska platna, temveč tudi za navadno uporabo.

Dermacol Make-Up Cover je nastal kot eden prvih tekočih pudrov na svetu sploh in je takoj postal velika uspešnica, ki si je izborila pot vse do Hollywooda. V 90. letih se je kozmetika Dermacol odcepila od filmskih studiev in nastala je samostojna, še vedno pristno češka znamka, ki je simbol lepote že številnih generacij žensk.

Izdelki Dermacol so uspešni tudi onkraj meja Češke, znamko boste danes našli v več kot 60 državah sveta. V zadnjih letih začenjajo pripravke negovalne kozmetike odkrivati tudi moški, za katere je družba razvila prvo popolnoma moško linijo Dermacol.