Dermacol Love My Facekozmetični set II. za ženske

Dermacol Love My Face kozmetični set II. za ženske
Dermacol Love My Face kozmetični set II. za ženske

Koda: DER03293 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Love My Face krema za posvetljevanje za mlado kožo 50 ml + Hydrating & Nourishing Mask tekstilna 3D vlažilna in hranilna maska 15 ml

Darilo za vas
Samo kupite izdelke Dermacol v vrednosti vsaj 15 € in boste prejeli 50-ml hranilno dnevno kremo kot darilo.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
  • Sestava
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Lastnosti

Kdaj uporabljati
za dan
Starost
prve gubice
Tip kože
za vse tipe kože
Tip seta
Kozmetični set
Učinek
osvetljevanje
Zaščita pred soncem
brez SPF

O blagovni znamki Dermacol

Češka kozmetika Dermacol že več kot pol stoletja skrbi za lepoto žensk. Rodila se je v praških filmskih studiih, kjer so se strokovnjaki za filmski tekoči puder povezali z dermatologi z Inštituta medicinske kozmetike v Pragi. Skupaj so ustvarili prekrivni tekoči puder Dermacol ne samo za filmska platna, temveč tudi za navadno uporabo.

Dermacol Make-Up Cover je nastal kot eden prvih tekočih pudrov na svetu sploh in je takoj postal velika uspešnica, ki si je izborila pot vse do Hollywooda. V 90. letih se je kozmetika Dermacol odcepila od filmskih studiev in nastala je samostojna, še vedno pristno češka znamka, ki je simbol lepote že številnih generacij žensk.

Izdelki Dermacol so uspešni tudi onkraj meja Češke, znamko boste danes našli v več kot 60 državah sveta. V zadnjih letih začenjajo pripravke negovalne kozmetike odkrivati tudi moški, za katere je družba razvila prvo popolnoma moško linijo Dermacol.

Recenzija Dermacol Love My Face