Dermacol Men Agent

kozmetični set III.

Dermacol Men Agent kozmetični set III.
Dermacol Men Agent kozmetični set III.
kozmetični set III.

Koda: DER03297 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Sensitive Feeling gel za prhanje 3v1 250 ml + Extreme Clean gel za prhanje 3v1 250 ml + Gentleman Touch gel za prhanje 3v1 250 ml

Darilo za vas
Jasminovo vodo za toniranje zdaj dobite brezplačno ob nakupu izdelkov Dermacol nad 8 €.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Dermacol Men Agent
kozmetični set III.

Lastnosti

Konsistenca
gel
Tip kože
za vse vrste kože
Tip seta
Kozmetični set

O blagovni znamki Dermacol

Češka kozmetika Dermacol že več kot pol stoletja skrbi za lepoto žensk. Rodila se je v praških filmskih studiih, kjer so se strokovnjaki za filmski tekoči puder povezali z dermatologi z Inštituta medicinske kozmetike v Pragi. Skupaj so ustvarili prekrivni tekoči puder Dermacol ne samo za filmska platna, temveč tudi za navadno uporabo.

Dermacol Make-Up Cover je nastal kot eden prvih tekočih pudrov na svetu sploh in je takoj postal velika uspešnica, ki si je izborila pot vse do Hollywooda. V 90. letih se je kozmetika Dermacol odcepila od filmskih studiev in nastala je samostojna, še vedno pristno češka znamka, ki je simbol lepote že številnih generacij žensk.

Izdelki Dermacol so uspešni tudi onkraj meja Češke, znamko boste danes našli v več kot 60 državah sveta. V zadnjih letih začenjajo pripravke negovalne kozmetike odkrivati tudi moški, za katere je družba razvila prvo popolnoma moško linijo Dermacol.