Dermalogica AGE smart

multivitaminska krema za roke in nohte

Dermalogica AGE smart multivitaminska krema za roke in nohte
Dermalogica AGE smart multivitaminska krema za roke in nohte
75 ml

Koda: DLO2755 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Izberite v košarici iz naše ponudbe odličnih poletnih daril ob nakupu kakršnih koli izdelkov v vrednosti nad 40 €
Dermalogica AGE smart
75 ml

Opis izdelka Dermalogica AGE smartOpis:

Dermalogica AGE smart multivitaminska krema doda vašim dlanem in nohtom posebni odmerek vitaminov. Že po prvi negi bodo vaše dlani nahranjene in mehke. AGE smart krema ni mastna, hitro se vpija in revitalizira suho kožo rok. Ne pustite, da vaše roke povejo resnico o vaši starosti. Na rokah se staranje pokaže najprej. S kremo od Dermalogica boste preprečili staranje kože na rokah.

Učinki:

  • kožo rok vlaži
  • upočasnjuje staranje
  • mehča dlani
  • hrani nohte
  • preprečuje hiperpigmentacijo

Sestava:

  • vitamini B5, C in E – kožo pomirjajo in vlažijo
  • sladki koren in retinol – preprečujeta prezgodnje staranje kože
  • izvleček grozdnih pečk – kožo ozdravi

Tip kože:

Namenjena je za vsak tip kože, zlasti za suho in zelo suho kožo rok.

Navodilo za uporabo:

Nanašajte na nohte po potrebi.

Lastnosti

Konsistenca
krema
Tip kože
suha do zelo suha koža

O blagovni znamki Dermalogica

Zgodba ameriške blagovne znamke Dermalogica se je začela že v prvi polovici osemdesetih let prejšnjega stoletja, ko je izkušena dermatologinja Jane Wurwand odprla podiplomsko izobraževalno in raziskovalno središče The International Dermal Institute. To ima danes več kot 37 podružnic v 7 državah sveta. Leta 1986 je Jane ustanovila podjetje Dermalogica, ki je vzelo za svoj cilj dobavljati na trg kakovostne kozmetične pripravke brez sintetičnih barvil in dišav, mineralnih olj, denaturiranega alkohola in drugih potencionalno škodljivih snovi. Dermalogica daje velik poudarek na izdelavo svojih izdelkov in uporablja le najbolj izbrane sestavine.

Vsi izdelki od blagovne znamke Dermalogica pomagajo ohraniti kožo v optimalni kondiciji in hkrati izboljšajo njen videz. Kozmetika Dermalogica je postopno pridobila ugled pri svojih strankah in tudi med strokovnjaki. Je učinkovita, varna in ne nazadnje tudi ekološka. Blagovna znamka Dermalogica spodbuja celo vrsto različnih družbenih dobrodelnih projektov. Ponudba blagovne znamke Dermalogica zagotovo prevzame vse posameznike, ki ne iščejo luksuza, temveč učinkovitost, borijo se z dermatološkimi težavami in hočejo posredno prispevati v dobrodelne namene.