Dermalogica Daily Skin Health

čistilna krema

Dermalogica Daily Skin Health čistilna krema
Dermalogica Daily Skin Health čistilna krema
Dermalogica Daily Skin Health čistilna krema
250 ml
40,90

Koda: DLO2817 | 3 kos na zalogi
kos
DPD
petek 26. 4. 2019
Dermalogica Daily Skin Health
250 ml | 40,90

Opis kozmetike Dermalogica Daily Skin Health

Čistilna krema Dermalogica Daily Skin Health z obraza odstranjuje vso umazanijo in razkriva lepo kožo.

Lastnosti:

  • koži zagotavlja potrebno nego
  • globinsko vlaži
  • kožo dela mehko, voljno in sijočo

Navodilo za uporabo:
V dlani spenite majhno količino pripravka in ga s krožnimi gibi nanesite na navlaženo kožo. Pomikajte se od sredine obraza navzven. Nato sperite.

Lastnosti

Konsistenca
krema
Tip kože
suha, za vse tipe kože

O blagovni znamki Dermalogica

Zgodba ameriške blagovne znamke Dermalogica se je začela že v prvi polovici osemdesetih let prejšnjega stoletja, ko je izkušena dermatologinja Jane Wurwand odprla podiplomsko izobraževalno in raziskovalno središče The International Dermal Institute. To ima danes več kot 37 podružnic v 7 državah sveta. Leta 1986 je Jane ustanovila podjetje Dermalogica, ki je vzelo za svoj cilj dobavljati na trg kakovostne kozmetične pripravke brez sintetičnih barvil in dišav, mineralnih olj, denaturiranega alkohola in drugih potencionalno škodljivih snovi. Dermalogica daje velik poudarek na izdelavo svojih izdelkov in uporablja le najbolj izbrane sestavine.

Vsi izdelki od blagovne znamke Dermalogica pomagajo ohraniti kožo v optimalni kondiciji in hkrati izboljšajo njen videz. Kozmetika Dermalogica je postopno pridobila ugled pri svojih strankah in tudi med strokovnjaki. Je učinkovita, varna in ne nazadnje tudi ekološka. Blagovna znamka Dermalogica spodbuja celo vrsto različnih družbenih dobrodelnih projektov. Ponudba blagovne znamke Dermalogica zagotovo prevzame vse posameznike, ki ne iščejo luksuza, temveč učinkovitost, borijo se z dermatološkimi težavami in hočejo posredno prispevati v dobrodelne namene.