Dermalogica Daily Skin Healthkozmetični set I. (za mastno kožo) za ženske

Dermalogica Daily Skin Health kozmetični set I. (za mastno kožo) za ženske
Dermalogica Daily Skin Health kozmetični set I. (za mastno kožo) za ženske

Koda: DLO2842 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

globinsko čistilna kremasta emulzija za mastno in problematično kožo 50 ml + lahki vlažilni tonik v pršilu 50 ml + čistilna piling krema 22 ml + matirajoča emulzija z vlažilnim učinkom 22 ml + krema za osvetljevanje predela okoli oči proti podočnjakom 4 ml

Darilo za vas
V košarici vnesite kodo set10si in kupite vse darilne sete kozmetike in parfumov za 10 % ceneje.
  • Sestava
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Lastnosti

Tip seta
Darilni set
Učinek
čiščenje
Tip kože
mastna

O blagovni znamki Dermalogica

Zgodba ameriške blagovne znamke Dermalogica se je začela že v prvi polovici osemdesetih let prejšnjega stoletja, ko je izkušena dermatologinja Jane Wurwand odprla podiplomsko izobraževalno in raziskovalno središče The International Dermal Institute. To ima danes več kot 37 podružnic v 7 državah sveta. Leta 1986 je Jane ustanovila podjetje Dermalogica, ki je vzelo za svoj cilj dobavljati na trg kakovostne kozmetične pripravke brez sintetičnih barvil in dišav, mineralnih olj, denaturiranega alkohola in drugih potencionalno škodljivih snovi. Dermalogica daje velik poudarek na izdelavo svojih izdelkov in uporablja le najbolj izbrane sestavine.

Vsi izdelki od blagovne znamke Dermalogica pomagajo ohraniti kožo v optimalni kondiciji in hkrati izboljšajo njen videz. Kozmetika Dermalogica je postopno pridobila ugled pri svojih strankah in tudi med strokovnjaki. Je učinkovita, varna in ne nazadnje tudi ekološka. Blagovna znamka Dermalogica spodbuja celo vrsto različnih družbenih dobrodelnih projektov. Ponudba blagovne znamke Dermalogica zagotovo prevzame vse posameznike, ki ne iščejo luksuza, temveč učinkovitost, borijo se z dermatološkimi težavami in hočejo posredno prispevati v dobrodelne namene.

Recenzija Dermalogica Daily Skin Health