Dermedic Capilarte

serum za spodbujanje rasti las z regeneracijskim učinkom

Dermedic Capilarte serum za spodbujanje rasti las z regeneracijskim učinkom
Dermedic Capilarte serum za spodbujanje rasti las z regeneracijskim učinkom
Dermedic Capilarte serum za spodbujanje rasti las z regeneracijskim učinkom
150 ml
7,90

Koda: DRM2495 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Kupite kakršenkoli izdelek iz kategorije koža ali ličila v vrednosti vsaj 29 € in v košarici lahko izberete iz nekaj čistilnih izdelkov za obraz linije Safee.
DPD
sreda 24. 4. 2019
Dermedic Capilarte
150 ml | 7,90

Opis kozmetike Dermedic Capilarte

Nega brez spiranja Dermedic Capilarte daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo.

Lastnosti:

  • povečuje gostoto in moč las
  • aktivira lasne korenine
  • lasem nudi hidratacijo in hranila
  • ima regeneracijske učinke

Lastnosti

Konsistenca
serum
Tip las
redki lasje in izpadanje las, za občutljivo lasišče
Učinek
Regeneracija poškodovanih las, Stimulacija rasti las

O blagovni znamki Dermedic

Poljska blagovna znamka Dermedic, ki spada v portfelj farmacevtskega podjetja Biogened, se osredotoča na izdelavo in prodajo tako imenovane lekarniške kozmetike. Izdelki Dermedic lahko uporabljate za olepšanje svojega zunanjega videza, pa tudi za zdravljenje cele vrste kožnih bolezni. Čeprav izdelki niso na trgu preveč dolgo, so prejeli že nekaj nagrad (npr. InStyle Best Beauty Buy).

Dermedic se osredotoča zlasti na stranke z ekstremno občutljivo, problematično kožo. Maksimalni poudarek daje na upoštevanje načel GMP (Good Manufacturing Practice.)

Posebne omembe je vredno tudi dejstvo, da je glavni del sestave mil, emulzij za kopel, krem ... Dermedic voda, ki je urejena s pomočjo tehnologijo reverzne osmoze. Ali drugače povedano – voda je brez morebitnih dražljivih in alergenih snovi. Poleg tega v sestavi izdelkov najdete tudi sadne AHA encime, hialuronsko kislino, urejo, pomembne vitamine itd.

Dermedic sodeluje z neodvisnimi laboratorijskimi tehniki in mikrobiologi in si nenehno prizadeva za razvoj novih pripravkov in že obstoječe izboljša. Iz njene bogate ponudbe lahko izbere resnično vsakdo ne glede na starost ali spol.

Kozmetika Dermedic mora prestati strogo testiranje kakovosti in varnosti. Je zelo učinkovita in nežna. Zaradi tega jo svojim bolnikom priporočajo tudi dermatologi in pediatri.

Blagovna znamka Dermedic zagotovo prevzame vse posameznike, ki jih mučijo akne, atopijski ekcem, alergije ipd., imajo majhne otroke ali hrepenijo po popolnem videzu.