Dermedic Hydrain3 Hialuro

kremasti čistilni gel za dehidrirano suho kožo

Dermedic Hydrain3 Hialuro kremasti čistilni gel za dehidrirano suho kožo
Dermedic Hydrain3 Hialuro kremasti čistilni gel za dehidrirano suho kožo
Dermedic Hydrain3 Hialuro kremasti čistilni gel za dehidrirano suho kožo
200 ml
5,90

Koda: DRM2566 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
ponedeljek 29. 4. 2019
Dermedic Hydrain3 Hialuro
200 ml | 5,90

Opis kozmetike Dermedic Hydrain3 Hialuro

Pripravek za čiščenje kože Dermedic Hydrain3 Hialuro je prava izbira za vsakodnevno nego.

Lastnosti:

  • nežno in temeljito umije cel obraz
  • preprečuje suho kožo
  • ne draži kože

Sestava:

  • izdelek je hipoalergen

Navodilo za uporabo:
Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.

Lastnosti

Konsistenca
gel
Po problemu kože
prehrana in dehidracija
Tip kože
suha
Učinek
prehrana

O blagovni znamki Dermedic

Poljska blagovna znamka Dermedic, ki spada v portfelj farmacevtskega podjetja Biogened, se osredotoča na izdelavo in prodajo tako imenovane lekarniške kozmetike. Izdelki Dermedic lahko uporabljate za olepšanje svojega zunanjega videza, pa tudi za zdravljenje cele vrste kožnih bolezni. Čeprav izdelki niso na trgu preveč dolgo, so prejeli že nekaj nagrad (npr. InStyle Best Beauty Buy).

Dermedic se osredotoča zlasti na stranke z ekstremno občutljivo, problematično kožo. Maksimalni poudarek daje na upoštevanje načel GMP (Good Manufacturing Practice.)

Posebne omembe je vredno tudi dejstvo, da je glavni del sestave mil, emulzij za kopel, krem ... Dermedic voda, ki je urejena s pomočjo tehnologijo reverzne osmoze. Ali drugače povedano – voda je brez morebitnih dražljivih in alergenih snovi. Poleg tega v sestavi izdelkov najdete tudi sadne AHA encime, hialuronsko kislino, urejo, pomembne vitamine itd.

Dermedic sodeluje z neodvisnimi laboratorijskimi tehniki in mikrobiologi in si nenehno prizadeva za razvoj novih pripravkov in že obstoječe izboljša. Iz njene bogate ponudbe lahko izbere resnično vsakdo ne glede na starost ali spol.

Kozmetika Dermedic mora prestati strogo testiranje kakovosti in varnosti. Je zelo učinkovita in nežna. Zaradi tega jo svojim bolnikom priporočajo tudi dermatologi in pediatri.

Blagovna znamka Dermedic zagotovo prevzame vse posameznike, ki jih mučijo akne, atopijski ekcem, alergije ipd., imajo majhne otroke ali hrepenijo po popolnem videzu.