Dermedic Oilage

regeneracijska nočna krema za obnovo gostote kože

Dermedic Oilage regeneracijska nočna krema za obnovo gostote kože
Dermedic Oilage regeneracijska nočna krema za obnovo gostote kože
Dermedic Oilage regeneracijska nočna krema za obnovo gostote kože
50 g
12,90

Koda: DRM2506 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 24. 4. 2019
Dermedic Oilage
50 g | 12,90

Opis kozmetike Dermedic Oilage

Za kožo je treba poskrbeti tudi zvečer. Nočna nega Dermedic Oilage neguje kožo med spanjem in ji daje vse, kar potrebuje.

Lastnosti:

  • odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje
  • koži vrača mladosten videz
  • obnavlja in poživlja
  • globinsko vlaži

Navodilo za uporabo:
S krožnimi gibi nanesite na očiščeno koži in nežno vmasirajte. Uporabljajte redno vsak večer.

Lastnosti

Kdaj uporabljati
za nočza noč
Konsistenca
krema
Po problemu kože
gube, prehrana in dehidracija, regeneracija in obnova gostote kože, učvrstitev in lifting
Starost
gubice
Tip kože
gube in zrela koža, občutljiva
Učinek
lifting in učvrstitev, pomlajenje, prehrana, proti staranju, regeneracija, revitalizacija

O blagovni znamki Dermedic

Poljska blagovna znamka Dermedic, ki spada v portfelj farmacevtskega podjetja Biogened, se osredotoča na izdelavo in prodajo tako imenovane lekarniške kozmetike. Izdelki Dermedic lahko uporabljate za olepšanje svojega zunanjega videza, pa tudi za zdravljenje cele vrste kožnih bolezni. Čeprav izdelki niso na trgu preveč dolgo, so prejeli že nekaj nagrad (npr. InStyle Best Beauty Buy).

Dermedic se osredotoča zlasti na stranke z ekstremno občutljivo, problematično kožo. Maksimalni poudarek daje na upoštevanje načel GMP (Good Manufacturing Practice.)

Posebne omembe je vredno tudi dejstvo, da je glavni del sestave mil, emulzij za kopel, krem ... Dermedic voda, ki je urejena s pomočjo tehnologijo reverzne osmoze. Ali drugače povedano – voda je brez morebitnih dražljivih in alergenih snovi. Poleg tega v sestavi izdelkov najdete tudi sadne AHA encime, hialuronsko kislino, urejo, pomembne vitamine itd.

Dermedic sodeluje z neodvisnimi laboratorijskimi tehniki in mikrobiologi in si nenehno prizadeva za razvoj novih pripravkov in že obstoječe izboljša. Iz njene bogate ponudbe lahko izbere resnično vsakdo ne glede na starost ali spol.

Kozmetika Dermedic mora prestati strogo testiranje kakovosti in varnosti. Je zelo učinkovita in nežna. Zaradi tega jo svojim bolnikom priporočajo tudi dermatologi in pediatri.

Blagovna znamka Dermedic zagotovo prevzame vse posameznike, ki jih mučijo akne, atopijski ekcem, alergije ipd., imajo majhne otroke ali hrepenijo po popolnem videzu.