Maskare

Filter
Cenovni razpon

do

Blagovna znamka
Odtenek
Ocena
  •   2
  •   2
Najbolj prodajani

Kaj je dermokozmetika?

Dermokozmetika je posebna kategorija pripravkov za nego kože, ki izpolnjuje stroge zahteve farmacevtske industrije. Izdelki so narejeni v sodelovanju s strokovnjaki s področja nege kože (dermatologi, pediatri, oftalmologi, farmacevti) in so visoko učinkoviti ter opremljeni z varnostnimi potrdili različnih kliničnih študij.

Dermokozmetični pripravki so hipoalergeni, primerni tudi za občutljivo kožo in izpolnjujejo stroge zahteve ter načrt proizvodnje, ki se razlikuje od običajne kozmetične nege.

Za dermokozmetiko je značilno tesno sodelovanje z dermatologi pri proizvodnji in testiranju, s čimer ta kozmetika zagotavlja kar največjo učinkovitost in varnost lekarniškega okolja ter jo zato nekateri laično označujejo tudi »lekarniška kozmetika«.

Zaradi znanj s področja raziskav, dermatologije, kozmetike, pa tudi farmacije, prinašajo dermokozmetične blagovne znamke na trg vedno nove ekspertize in novosti s ciljem ponuditi strankam najbolj sodobne ter najbolj učinkovite rešitve za nego kože.

Dermokozmetiko lahko uporablja kdor koli; ženske in moški vseh starosti, vključno z otroki. Izbirajo jo osebe, ki jih zanima, kako so izdelki narejeni in kaj vsebujejo, predvsem pa jim ni vseeno, kakšno kozmetiko uporabljajo ter želijo biti v dobrih rokah strokovnjakov s tega področja za konkretne rešitve s področja nege kože. Dermokozmetika je primerna za osebe z občutljivo kožo, ki pričakujejo zanesljive rezultate in ki vedno izberejo kakovost, varnost in jamstvo.