Diesel Only The Brave Streettoaletna voda za moške

Diesel Only The Brave Street toaletna voda za moške
Diesel Only The Brave Street toaletna voda za moške
Brezplačna dostava
35 ml
44,40

Koda: DSL05347 | Na zalogi
1
DPD
torek 9. 6. 2020

Opis parfuma Diesel Only The Brave Street
Sestava

Toaletna voda za moške Diesel Only The Brave Street je dinamična in živa dišava, polna kontrastov, ki odlično poudarja vaš pogumen značaj.

  • moška lesna dišava za vsakodnevno uporabo
  • avtorica je parfumerka Nelly Hachem-Ruiz
  • dišava je bila predstavljena poleti 2018

Sestava dišave
Toaletna voda se odpre s toni začimbe v kombinaciji s sočnim jabolkom. Skorajda umetniški značaj pa doda dišavi intenzivna dvojica kardamoma in sladkega korena, ki sestavljata pikantno srčno noto. Bazne note dišeče sestave pripadajo elegantni lesni kombinaciji vetiverja in cedre z nežnim in čutnim dotikom vanilje.

Zgodba dišave
Dišava Diesel Only The Brave Street je izraz poguma in vseh težkih odločitev ter začetkov, ko smo se opogumili narediti nepričakovane korake. Je izraz nove energije, dinamike in vizije življenja iz različnih vidikov.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
bergamotka, bazilika, jabolko
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
kardamom, sladki koren
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
vanilija, cedra, vetiver
Vrsta dišave
citrusne, lesne

O blagovni znamki Diesel

Izzivalna, nenavadna in prefinjena – lifestyle blagovna znamka Diesel ni za ljudi, ki ostajajo na tleh. Italijanski modni oblikovalec Renzo Rossa je ustvaril blagovno znamko, ki je povsem drugačna, izjemna in nenavadna. Drzni in izzivalni slogani vedno pritegnejo pozornost tako v svetu mode kot v svetu parfumov.

Vsak parfum Diesel ali tudi Diesel voda za po britju predstavljajo možnost očarati vašo okolico. Ustvarjalne in igrive stekleničke vedno pripeljejo provokativno imidž blagovne znamke do popolnosti. Če živite svoje življenje s polno paro, hočete biti nespregledljivi in izstopati iz množice, blagovna znamka Diesel vam bo pisana na kožo.

Recenzija Diesel Only The Brave Street