Dior Sauvage toaletna voda za moške

8×
Dior Sauvage toaletna voda za moške
Dior Sauvage toaletna voda za moške
Brezplačna dostava
100 ml
79,50

Koda: CHD3767 | Na zalogi
1
DPD
petek 16. 4. 2021

Opis Dior Sauvage
Sestava

Sauvage je dejanje ustvarjanja, ki ga navdihujejo široko odprti prostori. Nebo ozonsko modre barve, ki obvladuje razbeljeno kamnito pokrajino.

Močan pridih citrusov v toaletni vodi Sauvage je močno zasidran z jantarno plemenitostjo arom ambroksa, smolnatega lesa in elemi, ki vežejo celoto.

Takoj prepoznavna je postala pristna dišava s podpisom, edinstvena * v svoji samozavestni moškosti.

Kot globok vdih svežega zraka je toaletna voda Sauvage Eau de Toilette, krepka sestava za moškega, ki je zvest samemu sebi.

Napolnite svoje 30 ml ali 100 ml stekleničke toaletne vode Sauvage Eau de Toilette z oznako »ZA PONOVNO POLNJENJE«, ki se nahaja na hrbtni strani (30 ml toaletna voda) ali spodaj (100 ml toaletna voda).

* Pri Diorju.

»« Za ustvarjanje Sauvagea sem kot izhodišče uporabil moškega. Močna in nedvoumna moškost. Kot podoba moškega, ki presega čas in modo. »« François Demachy, snovalec dišav pri Diorju.

Zelo previdno izbrane sestavine naravnega izvora, ki se igrajo v velikih odmerkih. Sijajne zgornje note pokajo v sočni svežini bergamotke iz kalabrijske pokrajine. Ambroks sprosti močno leseno sled. François Demachy je za Sauvage zahteval bergamotko posebne kakovosti iz Kalabrije. Ekskluzivna bergamotka, oblikovana skupaj z lokalnimi proizvajalci, da si je prislužila »po meri« za House of Dior. Obsijana s kalabrijskim soncem je bolj sadna in razvija edinstvene, rahlo popraste ter pikantne odtenke.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
kalabrijska bergamotka
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
ambroksan
Vrsta dišave
aromatične, fouger

O blagovni znamki Dior

Ko je Christian Dior leta 1946 ustvaril svojo modno hišo, si je zamislil novo ženskost, popolno ženskost, ki bi imela vse. Danes hiša Dior krepi žensko lepoto z novim sijajem in modernostjo od oblek do dodatkov, od dišav do šmink in najbolj strokovne nege kože.

Recenzija Dior Sauvage8