Diptyque 34 Boulevard Saint Germain

trdi parfum uniseks 3,6 g

Diptyque 34 Boulevard Saint Germain trdi parfum uniseks 3,6 g
Diptyque 34 Boulevard Saint Germain trdi parfum uniseks 3,6 g
trdi parfum uniseks 3,6 g
42,00

Koda: DIP0827 | 4 kos na zalogi
1
DPD
petek 23. 8. 2019
Diptyque 34 Boulevard Saint Germain
trdi parfum uniseks 3,6 g | 42,00

Opis parfuma Diptyque 34 Boulevard Saint Germain

  • cvetlična dišava
  • za vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti

Sestava

Zgornje note
cassis, cimet, citrusi, črni ribez, kardamom, nageljnove žbice, rožnati poper, zelene note
Srčne note
krvomočnica, perunika, tuberoza, vijolica, vrtnica
Bazne note
evkalipt, lesne note, smola
Vrsta dišave
cipresne, cvetlične

O blagovni znamki Diptyque

Blagovna znamka Diptique, ki je nastala leta 1961 v Parizu, dobavlja na trg prvovrstne parfume in dišeče sveče. Zanimivo je, da so se njeni ustanovitelji - Christiane Gautrot, Desmond Knox-Leet in Yves Couesland - najprej posvečali popolnoma nepovezanim področjem.
Prvi je bil oblikovalec interjerjev, drugi je bil slikar in tretji gledališki režiser in scenograf. Primanjkovanje izkušenj pa so nadomestili velikim navdušenjem in jim je uspelo. Takoj njihova prva dišava Eau de Toilette z naslovom „L'eau“ („voda“), je pridobila veliko priljubljenost uporabnikov. Nato so sledili drugi posrečeni izdelki - na primer „L'Autre“ ali večnamenski „Vinaigre de Toilette“.
Danes najdete v ponudbi blagovne znamke Diptique nekaj desetin izdelkov, od katerih so mnogi nastali v sodelovanju z vodilnimi svetovnimi parfumerji, kot so Fabrice Pellegrin, Serge Kalouguine, Olivier Pescheux ali Olivia Giacobetti.
Parfumi Diptique so zelo originalni, čutni in opojni. Poudarijo vaš seksepil in vam ponudijo občutek samozavesti. Dišeče sveče od blagovne znamke Diptique zadišijo v vašem domu z zapeljivo aromo. Posebne omembe so vredne tudi elegantne stekleničke, ki so okrašene z logotipom podjetja. Blagovna znamka Diptique zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo biti privlačni za nasprotni spol, ljubijo luksuz in hočejo imeti prijetno nadišavljen dom.

Recenzija Diptyque 34 Boulevard Saint Germain

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!