DiptyquePhilosykos parfumska voda uniseks

2×
Diptyque Philosykos parfumska voda uniseks
Diptyque Philosykos parfumska voda uniseks
Brezplačna dostava
75 ml
130,00

Koda: DIP0652 | Na zalogi
1
DPD
torek 26. 10. 2021
Osebni prevzem
torek 26. 10. 2021

Opis Diptyque Philosykos
Sestava

Privoščite si občutek, kot bi se znašli sredi tipičnega grškega poletja. Uniseks parfumska voda Diptyque Philosykos vas prenese na vrh gore Pelion, s katere do morja pridete samo preko sadovnjaka divjih figovcev. Medtem ko sonce ogreva zemljo, veter k vam nosi vonj dreves in sladkega sadja.

  • sveži, zeleni toni z lesno aromo
  • za vse, ki želijo vedno znova doživljati vzdušje grškega poletja
  • odlično vas dopolni v spomladanskih in poletnih dneh

Sestava dišave
Dišava v sebi skriva tipično aromo vsakega dela divjega figovca – svež figov list in sladek plod vas pozdravita takoj na začetku. Srednji toni so še vedno v tem duhu, vendar pa sadna aroma na koncu prostor odstopi lesnim tonom. Te ima na vesti cedra, pikantno piko na i pa zagotovi črni poper.

Zgodba dišave
Uniseks dišava Diptyque Philosykos je leta 2012 nastala pod taktirko parfumarke Olivie Giacobetti. Postala je oda tipične grške rastline – figovca, ki naj bi spominjal na pregreto poletje in topel morski vetrc, ki njegovo mamljivo dišavo ponese kilometre daleč. Značilna lesna dišava naslavlja moške in ženske s svojo izjemno aromo in luksuzno stekleničko s tipičnim ovalnim logotipom, na katerem so tematsko upodobljene fige.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
figa, figov list
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
kokos, zelene note
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
figovec, cedra, lesne note
Vrsta dišave
aromatične, lesne

O blagovni znamki Diptyque

Blagovna znamka Diptique, ki je nastala leta 1961 v Parizu, dobavlja na trg prvovrstne parfume in dišeče sveče. Zanimivo je, da so se njeni ustanovitelji - Christiane Gautrot, Desmond Knox-Leet in Yves Couesland - najprej posvečali popolnoma nepovezanim področjem.
Prvi je bil oblikovalec interjerjev, drugi je bil slikar in tretji gledališki režiser in scenograf. Primanjkovanje izkušenj pa so nadomestili velikim navdušenjem in jim je uspelo. Takoj njihova prva dišava Eau de Toilette z naslovom „L'eau“ („voda“), je pridobila veliko priljubljenost uporabnikov. Nato so sledili drugi posrečeni izdelki - na primer „L'Autre“ ali večnamenski „Vinaigre de Toilette“.
Danes najdete v ponudbi blagovne znamke Diptique nekaj desetin izdelkov, od katerih so mnogi nastali v sodelovanju z vodilnimi svetovnimi parfumerji, kot so Fabrice Pellegrin, Serge Kalouguine, Olivier Pescheux ali Olivia Giacobetti.
Parfumi Diptique so zelo originalni, čutni in opojni. Poudarijo vaš seksepil in vam ponudijo občutek samozavesti. Dišeče sveče od blagovne znamke Diptique zadišijo v vašem domu z zapeljivo aromo. Posebne omembe so vredne tudi elegantne stekleničke, ki so okrašene z logotipom podjetja. Blagovna znamka Diptique zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo biti privlačni za nasprotni spol, ljubijo luksuz in hočejo imeti prijetno nadišavljen dom.

Recenzija Diptyque Philosykos2