Diva & Nice Cosmetics Accessories

keramični plovec za stopala

Diva & Nice Cosmetics Accessories keramični plovec za stopala
Diva & Nice Cosmetics Accessories keramični plovec za stopala
Diva & Nice Cosmetics Accessories keramični plovec za stopala
4,99

Koda: DIV02087 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
ponedeljek, 25. 2. 2019
Diva & Nice Cosmetics Accessories
| 4,99

Opis kozmetike Diva & Nice Cosmetics Accessories

Posebna nega Diva & Nice Cosmetics Accessories bo izvrstno poskrbela za vaše noge in stopala.

Lastnosti:

  • pušča nežno in gladko kožo

Navodilo za uporabo:
Ravnajte se po priloženih navodilih.

Lastnosti

Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Diva & Nice CosmeticsČeško podjetje Diva & Nice Cosmetics, ki je bilo ustanovljeno leta 1994, se osredotoča na prodajo dekorativne kozmetike in pripomočkov (blaznice za puder, čopiči, pincete, škarje, make-up gobice in številni drugi). V njegovi bogati ponudbi boste našli tudi druge zanimive izdelke.

Filozofija podjetja Diva & Nice Cosmetics je enostavna – dodajati na trg kakovostno in hkrati finančno dostopno blago. Nujno je dodati, da mu ta cilj uspeva izpolnjevati. Veliko priljubljenost so dobili na primer pripravki za oči in lepilne trepalnice Diva & Nice Cosmetics. Posebne omembe so vredna tudi dizajnska ogledala različnih oblik (srce, oval, kvadrat ...) in vzorcev.

Diva & Nice Cosmetics je postopno postala sinonim lepote in privlačnosti. Njeni izdelki se odlikujejo po enostavni uporabi in visoki učinkovitosti. Poskusite jih in boste navdušeni! Blagovna znamka Diva & Nice Cosmetics zagotovo prevzame vse posameznike, ki hrepenijo po odličnem, nespregledljivem videzu, pogosto izbirajo na podlagi zanimivega dizajna in si želijo poudariti svoj samosvoji stil.

free delivery