Diva & Nice Cosmetics Accessories

lepilo za nohte

Diva & Nice Cosmetics Accessories lepilo za nohte
Diva & Nice Cosmetics Accessories lepilo za nohte
3 g

Koda: DIV2014 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Diva & Nice Cosmetics Accessories
3 g

Opis izdelka Diva & Nice Cosmetics Accessories

Izdelek Diva & Nice Cosmetics Accessories zagotavlja nohte lepega in zdravega videza.

Lastnosti:

  • lepilo natančno prilepi umetne nohte
  • idealen pripomoček za popolno manikuro

Navodilo za uporabo:
Preprečite stik z očmi. Hranite zunaj dosega otrok.

O blagovni znamki Diva & Nice CosmeticsČeško podjetje Diva & Nice Cosmetics, ki je bilo ustanovljeno leta 1994, se osredotoča na prodajo dekorativne kozmetike in pripomočkov (blaznice za puder, čopiči, pincete, škarje, make-up gobice in številni drugi). V njegovi bogati ponudbi boste našli tudi druge zanimive izdelke.

Filozofija podjetja Diva & Nice Cosmetics je enostavna – dodajati na trg kakovostno in hkrati finančno dostopno blago. Nujno je dodati, da mu ta cilj uspeva izpolnjevati. Veliko priljubljenost so dobili na primer pripravki za oči in lepilne trepalnice Diva & Nice Cosmetics. Posebne omembe so vredna tudi dizajnska ogledala različnih oblik (srce, oval, kvadrat ...) in vzorcev.

Diva & Nice Cosmetics je postopno postala sinonim lepote in privlačnosti. Njeni izdelki se odlikujejo po enostavni uporabi in visoki učinkovitosti. Poskusite jih in boste navdušeni! Blagovna znamka Diva & Nice Cosmetics zagotovo prevzame vse posameznike, ki hrepenijo po odličnem, nespregledljivem videzu, pogosto izbirajo na podlagi zanimivega dizajna in si želijo poudariti svoj samosvoji stil.