Diva & Nice Cosmetics Accessories

pilica za nohte velik

Diva & Nice Cosmetics Accessories pilica za nohte velik
Diva & Nice Cosmetics Accessories pilica za nohte velik
15,5 cm
2,39

Koda: DIV02094 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
sreda 24. 7. 2019
Diva & Nice Cosmetics Accessories
15,5 cm | 2,39

Opis izdelka Diva & Nice Cosmetics Accessories

Pilica Diva & Nice Cosmetics Accessories vašim nohtom zagotavlja popolno obliko. Vedno bodo lepo urejeni in brez kakršnihkoli nepravilnosti.

Lastnosti:

  • izpili tudi velike razpoke
  • idealen pripomoček za popolno manikuro
  • optimalne dimenzije zagotavljajo udobno uporabo
  • pili natančno in enakomerno

Navodilo za uporabo:
Vedno pilite suhe nohte.

O blagovni znamki Diva & Nice CosmeticsČeško podjetje Diva & Nice Cosmetics, ki je bilo ustanovljeno leta 1994, se osredotoča na prodajo dekorativne kozmetike in pripomočkov (blaznice za puder, čopiči, pincete, škarje, make-up gobice in številni drugi). V njegovi bogati ponudbi boste našli tudi druge zanimive izdelke.

Filozofija podjetja Diva & Nice Cosmetics je enostavna – dodajati na trg kakovostno in hkrati finančno dostopno blago. Nujno je dodati, da mu ta cilj uspeva izpolnjevati. Veliko priljubljenost so dobili na primer pripravki za oči in lepilne trepalnice Diva & Nice Cosmetics. Posebne omembe so vredna tudi dizajnska ogledala različnih oblik (srce, oval, kvadrat ...) in vzorcev.

Diva & Nice Cosmetics je postopno postala sinonim lepote in privlačnosti. Njeni izdelki se odlikujejo po enostavni uporabi in visoki učinkovitosti. Poskusite jih in boste navdušeni! Blagovna znamka Diva & Nice Cosmetics zagotovo prevzame vse posameznike, ki hrepenijo po odličnem, nespregledljivem videzu, pogosto izbirajo na podlagi zanimivega dizajna in si želijo poudariti svoj samosvoji stil.