Diva & Nice CosmeticsAccessories termo keramična krtača za lase

Diva & Nice Cosmetics Accessories termo keramična krtača za lase
Diva & Nice Cosmetics Accessories termo keramična krtača za lase
premer 43 mm
6,89

-10 % s kodo notino
Vnesite kodo v košarico
Ne velja za izdelke v akciji in v razprodaji
Koda: DIV2069 | 4 kos na zalogi
1
DPD
petek 1. 10. 2021

Opis Diva & Nice Cosmetics Accessories

Okrogla krtača za lase Diva & Nice Cosmetics Accessories je nepogrešljiv pripomoček pri rednem sušenju las s sušilnikom.

Lastnosti:

  • idealna je za urejanje las med sušenjem s sušilnikom za lase
  • pomaga pri oblikovanju

Navodilo za uporabo:
Okrogla krtača je primerna za stajling s toplotnim oblikovanjem s sušilcem za lase. Velikost krtače izberite glede na dolžino in gostoto svojih las.

O blagovni znamki Diva & Nice Cosmetics

Češko podjetje Diva & Nice Cosmetics, ki je bilo ustanovljeno leta 1994, se osredotoča na prodajo dekorativne kozmetike in pripomočkov (blaznice za puder, čopiči, pincete, škarje, make-up gobice in številni drugi). V njegovi bogati ponudbi boste našli tudi druge zanimive izdelke.

Filozofija podjetja Diva & Nice Cosmetics je enostavna – dodajati na trg kakovostno in hkrati finančno dostopno blago. Nujno je dodati, da mu ta cilj uspeva izpolnjevati. Veliko priljubljenost so dobili na primer pripravki za oči in lepilne trepalnice Diva & Nice Cosmetics. Posebne omembe so vredna tudi dizajnska ogledala različnih oblik (srce, oval, kvadrat ...) in vzorcev.

Diva & Nice Cosmetics je postopno postala sinonim lepote in privlačnosti. Njeni izdelki se odlikujejo po enostavni uporabi in visoki učinkovitosti. Poskusite jih in boste navdušeni! Blagovna znamka Diva & Nice Cosmetics zagotovo prevzame vse posameznike, ki hrepenijo po odličnem, nespregledljivem videzu, pogosto izbirajo na podlagi zanimivega dizajna in si želijo poudariti svoj samosvoji stil.

Recenzija Diva & Nice Cosmetics Accessories