Diva & Nice Cosmetics Professional

čopič za ustnice

Diva & Nice Cosmetics Professional čopič za ustnice
MAX 530/11
3,69

Koda: DIV2056 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
ponedeljek 27. 5. 2019
Diva & Nice Cosmetics Professional
MAX 530/11 | 3,69

Opis kozmetike Diva & Nice Cosmetics Professional

Čopič za ustnice Diva & Nice Cosmetics Professional vam omogoča popolno in natančno ličenje vaših ustnic.

Lastnosti:

  • enakomerno raznaša šminko
  • popolno oblikuje ustnice zaradi natančnega nanašanja šminke
  • odlično se prilega roki

Navodilo za uporabo:
Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na ustnice po potrebi. Uporabite rob čopiča za risanje kontur in površino čopiča za zapolnjevanje ustnic.

O blagovni znamki Diva & Nice CosmeticsČeško podjetje Diva & Nice Cosmetics, ki je bilo ustanovljeno leta 1994, se osredotoča na prodajo dekorativne kozmetike in pripomočkov (blaznice za puder, čopiči, pincete, škarje, make-up gobice in številni drugi). V njegovi bogati ponudbi boste našli tudi druge zanimive izdelke.

Filozofija podjetja Diva & Nice Cosmetics je enostavna – dodajati na trg kakovostno in hkrati finančno dostopno blago. Nujno je dodati, da mu ta cilj uspeva izpolnjevati. Veliko priljubljenost so dobili na primer pripravki za oči in lepilne trepalnice Diva & Nice Cosmetics. Posebne omembe so vredna tudi dizajnska ogledala različnih oblik (srce, oval, kvadrat ...) in vzorcev.

Diva & Nice Cosmetics je postopno postala sinonim lepote in privlačnosti. Njeni izdelki se odlikujejo po enostavni uporabi in visoki učinkovitosti. Poskusite jih in boste navdušeni! Blagovna znamka Diva & Nice Cosmetics zagotovo prevzame vse posameznike, ki hrepenijo po odličnem, nespregledljivem videzu, pogosto izbirajo na podlagi zanimivega dizajna in si želijo poudariti svoj samosvoji stil.