Diva & Nice Cosmetics Accessories blazinica

Diva & Nice Cosmetics Accessories blazinica
Diva & Nice Cosmetics Accessories blazinica
blazinica
1,89

Koda: DIV1987 | Na zalogi
1
DPD
torek 9. 3. 2021

Opis izdelka Diva & Nice Cosmetics Accessories

Gobica za tekoči puder Diva & Nice Cosmetics Accessories zagotavlja brezhibno nanašanje vaših ličil za profesionalen make up.

Lastnosti:

  • zagotavlja tanek nanos
  • ličenju daje profesionalen videz
  • rezultat je gladek zaključek
  • udobna lega v roki

Navodilo za uporabo:
Vedno se pomikajte od sredine obraza navzven.

O blagovni znamki Diva & Nice Cosmetics

Češko podjetje Diva & Nice Cosmetics, ki je bilo ustanovljeno leta 1994, se osredotoča na prodajo dekorativne kozmetike in pripomočkov (blaznice za puder, čopiči, pincete, škarje, make-up gobice in številni drugi). V njegovi bogati ponudbi boste našli tudi druge zanimive izdelke.

Filozofija podjetja Diva & Nice Cosmetics je enostavna – dodajati na trg kakovostno in hkrati finančno dostopno blago. Nujno je dodati, da mu ta cilj uspeva izpolnjevati. Veliko priljubljenost so dobili na primer pripravki za oči in lepilne trepalnice Diva & Nice Cosmetics. Posebne omembe so vredna tudi dizajnska ogledala različnih oblik (srce, oval, kvadrat ...) in vzorcev.

Diva & Nice Cosmetics je postopno postala sinonim lepote in privlačnosti. Njeni izdelki se odlikujejo po enostavni uporabi in visoki učinkovitosti. Poskusite jih in boste navdušeni! Blagovna znamka Diva & Nice Cosmetics zagotovo prevzame vse posameznike, ki hrepenijo po odličnem, nespregledljivem videzu, pogosto izbirajo na podlagi zanimivega dizajna in si želijo poudariti svoj samosvoji stil.

Recenzija Diva & Nice Cosmetics Accessories