Diva & Nice Cosmetics Accessories

čopič za puder in rdečilo

Diva & Nice Cosmetics Accessories čopič za puder in rdečilo
Diva & Nice Cosmetics Accessories čopič za puder in rdečilo
MAX 519/01
5,69

Koda: DIV1953 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Izberite v košarici iz naše ponudbe odličnih poletnih daril ob nakupu kakršnih koli izdelkov v vrednosti nad 40 €
DPD
torek 23. 7. 2019
Diva & Nice Cosmetics Accessories
MAX 519/01 | 5,69

Opis izdelka Diva & Nice Cosmetics Accessories

Opis:

Čopič za puder in rdečilo Diva & Nice Cosmetics je praktični pomočnik, ki olajša in izboljša vaše ličenje. Kakovostni čopič v modernem dizajnu je namenjen za nanašanje pudra in rdečila. Ščetine čopiča so izdelane iz dvobarvnega najlona, ki zagotavlja enakomeren nanos pudra in precizen nanos rdečila. Lesen ročaj v lakirani izvedbi omogoča enostavno držanje čopiča. Uporabljajte kakovosten čopič, ki naredi vaše ličenje popolno!

Lastnosti:

  • omogoča enakomeren in precizen nanos pudra in rdečila na kožo
  • ščetine so izdelane iz dvobarvnega najlona
  • ustvarja profesionalno ličenje
  • ima moderni dizajn z lakiranim ročajem iz lesa

Material:

  • ščetine so izdelane iz dvobarvnega najlona
  • ročaj je lesen, lakiran

Navodilo za uporabo:

Nanašajte puder s pomočjo čopiča in ga enakomerno razporedite od sredine obraza navzven. Rdečilo nanašajte na konture ličnic.

O blagovni znamki Diva & Nice CosmeticsČeško podjetje Diva & Nice Cosmetics, ki je bilo ustanovljeno leta 1994, se osredotoča na prodajo dekorativne kozmetike in pripomočkov (blaznice za puder, čopiči, pincete, škarje, make-up gobice in številni drugi). V njegovi bogati ponudbi boste našli tudi druge zanimive izdelke.

Filozofija podjetja Diva & Nice Cosmetics je enostavna – dodajati na trg kakovostno in hkrati finančno dostopno blago. Nujno je dodati, da mu ta cilj uspeva izpolnjevati. Veliko priljubljenost so dobili na primer pripravki za oči in lepilne trepalnice Diva & Nice Cosmetics. Posebne omembe so vredna tudi dizajnska ogledala različnih oblik (srce, oval, kvadrat ...) in vzorcev.

Diva & Nice Cosmetics je postopno postala sinonim lepote in privlačnosti. Njeni izdelki se odlikujejo po enostavni uporabi in visoki učinkovitosti. Poskusite jih in boste navdušeni! Blagovna znamka Diva & Nice Cosmetics zagotovo prevzame vse posameznike, ki hrepenijo po odličnem, nespregledljivem videzu, pogosto izbirajo na podlagi zanimivega dizajna in si želijo poudariti svoj samosvoji stil.