Diva & Nice Cosmetics Accessories

čopič za rdečilo majhen

Diva & Nice Cosmetics Accessories čopič za rdečilo majhen
Diva & Nice Cosmetics Accessories čopič za rdečilo majhen
čopič za rdečilo majhen
5,19

Koda: DIV1951 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 25. 7. 2019
Diva & Nice Cosmetics Accessories
čopič za rdečilo majhen | 5,19

Opis izdelka Diva & Nice Cosmetics Accessories

Čopič Diva & Nice Cosmetics Accessories bo zagotovil popolno ličenje vaših lic.

Lastnosti:

  • natančno in enostavno nanašanje
  • odlično se prilega roki
  • posebna oblika za enostavno nanašanje
  • za potovanja in torbico
  • ima mehke ščetine

Navodilo za uporabo:
Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi. S pomočjo čopiča nanesite na konture obraza. Pomikajte se z rahlimi gibi in dobro raznesite izdelek.

O blagovni znamki Diva & Nice CosmeticsČeško podjetje Diva & Nice Cosmetics, ki je bilo ustanovljeno leta 1994, se osredotoča na prodajo dekorativne kozmetike in pripomočkov (blaznice za puder, čopiči, pincete, škarje, make-up gobice in številni drugi). V njegovi bogati ponudbi boste našli tudi druge zanimive izdelke.

Filozofija podjetja Diva & Nice Cosmetics je enostavna – dodajati na trg kakovostno in hkrati finančno dostopno blago. Nujno je dodati, da mu ta cilj uspeva izpolnjevati. Veliko priljubljenost so dobili na primer pripravki za oči in lepilne trepalnice Diva & Nice Cosmetics. Posebne omembe so vredna tudi dizajnska ogledala različnih oblik (srce, oval, kvadrat ...) in vzorcev.

Diva & Nice Cosmetics je postopno postala sinonim lepote in privlačnosti. Njeni izdelki se odlikujejo po enostavni uporabi in visoki učinkovitosti. Poskusite jih in boste navdušeni! Blagovna znamka Diva & Nice Cosmetics zagotovo prevzame vse posameznike, ki hrepenijo po odličnem, nespregledljivem videzu, pogosto izbirajo na podlagi zanimivega dizajna in si želijo poudariti svoj samosvoji stil.