DKNYBe Delicious darilni set (za ženske)

DKNY Be Delicious darilni set (za ženske)
DKNY Be Delicious darilni set (za ženske)

Koda: DKN0918 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Be Delicious parfumska voda za ženske 30 ml + DKNY kozmetična torbica

Opis DKNY Be Delicious
Sestava

Razkošna dišava bo vedno prava izbira, če želite res razveseliti. Set parfumov za ženskeDKNY Be Delicious v lepem pakiranju veselje obdarovanega še pomnoži. Stavite na čar popolnoma usklajenega seta, v katerega se bo vsaka ženska zaljubila na prvi pogled.

Lastnosti:

  • set na prvi pogled pritegne z lepim pakiranjem
  • dišava, podarjena v setu, veselje pomnoži
  • čudovita torbica kot darilo

Vsebina seta:

  • Be Delicious parfumska voda za ženske 30 ml
  • DKNY kozmetična torbica

Sestava

Vrsta dišave
sadne, cvetlične
Tip seta
Darilni set

O blagovni znamki DKNY

Moderna, samozavestna, legendarna – tako lahko s tremi besedami opišemo blagovno znamko Donna Karan, ki išče navdih v energiji newyorškega velemesta. Ustvarjena je za samozavestno žensko, ki nikoli vnaprej ne ve, kam jo bo odnesel nov dan. Odkrijte pisan svet dišav Donna Karan New York, ki običajne vsakodnevne trenutke spremenijo v izjemna doživetja.

Blagovna znamka si žensk po vsem svetu ni pridobila samo z modo. Dišave DKNY so točno to, kar v vas prebudi željo po življenju brez ovir. Danes že velja za legendarno dišavo parfumska voda DKNY Be Delicious – sočno jabolko s svežo, sadno-cvetlično dišavo, ki očara prav vsako žensko.

DKNY women pa vas bo očarala še s celo linijo drugih dišav za ženske. Preizkusite na primer nežno cvetlično dišavo DKNY Pure ali parfumsko vodo DKNY Red Delicious, skrito v stekleničko, ki spominja na jabolko, tokrat v rdečem odtenku. In ker so ženske vesele, če lepo diši tudi njihova moška polovica, lahko kaj izberete tudi iz kolekcije toaletnih ali kolonjskih vod DKNY men.

Recenzija DKNY Be Delicious