DKNY Be Delicious Men

toaletna voda za moške 30 ml

DKNY Be Delicious Men toaletna voda za moške 30 ml
DKNY Be Delicious Men toaletna voda za moške 30 ml
30 ml

Koda: DKN0630 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis parfuma DKNY Be Delicious Men

DKNY Be Delicious pour Homme je citrusno-lesna dišava za moške. Postanite močan in odločen moški! S parfumom Be Delicious pour Homme bo to enostavno. Vsak moški vam bo zavidal in vsaka ženska vas bo občudovala. Uživajte v življenju z dišavo od priljubljene blagovne znamke DKNY in vaš uspeh bo gotov. V okrogli steklenički, ki je tako tipična za blagovno znamko DKNY, se skriva zlatast sok iz svežega sadja, dragocenih začimb in suhega lesa. Parfum Be Delicious pour Homme lahko izkoristite ob vsaki priložnosti, ko se boste želeli počutiti enostavno sproščeni in hkrati privlačni.

Sveža nota zelenega jabolka in posebej grenke grenivke ustvarja privlačen uvod dišave, ki vam nudi veselje in občutek, da lahko premagujete vse življenjske ovire. Opojna združitev prijetne arome kave, izrazitega brina in elegantnega jasmina je popolna kombinacija, ki se nahaja v srcu parfuma. Tradicionalna osnova iz ambre, pačulija in lesa se popolnoma zlije s kožo vašega telesa in zadiši za neverjetno dolg čas.

Priljubljena modna oblikovalka Donna Karan je povezana z ameriško metropolo prav tako kot drag dragulj z grlom lepe ženske. Tudi zato je nastal naslov DKNY iz začetnic naslova mesta New York. DKNY danes proizvaja predvsem odlična oblačila za ženske pa tudi dišave tako za moške kot za ženske. Parfumi DKNY so vedno mladostni, optimistični in polni mestnega stila. Priljubljeni so zlasti pri oboževalcih svežih in energičnih tonov, ampak tudi navdušencih nad stilsko klasiko. Parfum DKNY Be Delicious pour Homme je prijetna lesna stalnica za moške, ki je povezana s sočnim sadjem. Če ste navajeni na popoln videz in zadosten odmerek moči in poguma, izberite edino Be Delicious pour Homme!

Sestava

Sestava
brinove jagode, jabolko, jasmin, kava, lesne note, morske note, pačuli
Vrsta dišave
aromatične, lesne

O blagovni znamki DKNY

Modna blagovna znamka DKNY se navdihuje z nekonvencionalnimi možnostmi in energijo New Yorka. To mesto odseva in poganja celotno tvorbo ameriške oblikovalke in ustanoviteljice znamke Donny Karan.

Blagovna znamka DKNY črpa navdih iz duha in energije mesta New York. Ustanovila jo je Donna Karan, ameriška modna oblikovalka. Njena filozofija je oblikovati take kolekcije oblačil, ki se jih da odlično kombinirati in ki bi jih sama nosila. Že nekaj desetletij prinaša na modni trg razkošna oblačila v moderni izvedbi, ki je navdihnjena z mestom. Svoj portfelj je razširila tudi s številnimi dišavami, ki so v nekaj letih postale ikonične.

Parfume DKNY bodo cenile vse moderne ženske z aktivnim življenjskim stilom. Ustrezajo popolnoma vsem, ki imajo v srcu mladost in čutijo utrip mesta. New York odseva ena od najbolj znanih dišav Be Delicious. Steklenička v obliki jabolka je utelešenje mesta, ki ga imenujejo Big Apple.¨

Poskusite parfume DKNY in načrpajte energijo najbolj živega mesta na svetu tudi vi.

Recenzija DKNY Be Delicious Men

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!