DKNY Pure A Drop of Rose

parfumska voda za ženske 15 ml

DKNY Pure A Drop of Rose parfumska voda za ženske 15 ml
DKNY Pure A Drop of Rose parfumska voda za ženske 15 ml
15 ml

Koda: DKN0968 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
DKNY Pure A Drop of Rose
15 ml

Opis parfuma DKNY Pure A Drop of Rose

Parfumska voda DKNY Pure A Drop of Rose je poklon naravni lepoti, ženskosti in eleganci. Odlično bo poudarila vaš naravni čar in sproščeno prefinjenost.

  • cvetlična dišava
  • za romantično žensko
  • za uporabo vsak dan

Sestava

Sestava
cedra, črni ribez, magnolija, sporiš, vanilija, vrtnica
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki DKNY

Modna blagovna znamka DKNY se navdihuje z nekonvencionalnimi možnostmi in energijo New Yorka. To mesto odseva in poganja celotno tvorbo ameriške oblikovalke in ustanoviteljice znamke Donny Karan.

Blagovna znamka DKNY črpa navdih iz duha in energije mesta New York. Ustanovila jo je Donna Karan, ameriška modna oblikovalka. Njena filozofija je oblikovati take kolekcije oblačil, ki se jih da odlično kombinirati in ki bi jih sama nosila. Že nekaj desetletij prinaša na modni trg razkošna oblačila v moderni izvedbi, ki je navdihnjena z mestom. Svoj portfelj je razširila tudi s številnimi dišavami, ki so v nekaj letih postale ikonične.

Parfume DKNY bodo cenile vse moderne ženske z aktivnim življenjskim stilom. Ustrezajo popolnoma vsem, ki imajo v srcu mladost in čutijo utrip mesta. New York odseva ena od najbolj znanih dišav Be Delicious. Steklenička v obliki jabolka je utelešenje mesta, ki ga imenujejo Big Apple.¨

Poskusite parfume DKNY in načrpajte energijo najbolj živega mesta na svetu tudi vi.

Recenzija DKNY Pure A Drop of Rose

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!