DKNY Women

gel za prhanje za ženske 150 ml

DKNY Women gel za prhanje za ženske 150 ml
DKNY Women gel za prhanje za ženske 150 ml
DKNY Women gel za prhanje za ženske 150 ml
150 ml
13,00

Koda: DKN1241 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 27. 3. 2019
DKNY Women
150 ml | 13,00

Opis parfuma DKNY Women

Gel za prhanje DKNY Women odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Doda svežino, koži pa mehkost in polno dišavo, kar spodbudi čute ter povečuje samozavest. Tako vsako tuširanje postane enkratno doživetje.

O blagovni znamki DKNY

Modna blagovna znamka DKNY se navdihuje z nekonvencionalnimi možnostmi in energijo New Yorka. To mesto odseva in poganja celotno tvorbo ameriške oblikovalke in ustanoviteljice znamke Donny Karan.

Blagovna znamka DKNY črpa navdih iz duha in energije mesta New York. Ustanovila jo je Donna Karan, ameriška modna oblikovalka. Njena filozofija je oblikovati take kolekcije oblačil, ki se jih da odlično kombinirati in ki bi jih sama nosila. Že nekaj desetletij prinaša na modni trg razkošna oblačila v moderni izvedbi, ki je navdihnjena z mestom. Svoj portfelj je razširila tudi s številnimi dišavami, ki so v nekaj letih postale ikonične.

Parfume DKNY bodo cenile vse moderne ženske z aktivnim življenjskim stilom. Ustrezajo popolnoma vsem, ki imajo v srcu mladost in čutijo utrip mesta. New York odseva ena od najbolj znanih dišav Be Delicious. Steklenička v obliki jabolka je utelešenje mesta, ki ga imenujejo Big Apple.¨

Poskusite parfume DKNY in načrpajte energijo najbolj živega mesta na svetu tudi vi.

Ocena DKNY Women

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!