DKNY Women Summer 2016

toaletna voda za ženske 100 ml

DKNY Women Summer 2016 toaletna voda za ženske 100 ml
DKNY Women Summer 2016 toaletna voda za ženske 100 ml
100 ml

Koda: DKN1380 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

DKNY Women Summer 2016
100 ml

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Opis parfuma DKNY Women Summer 2016Toaletna voda za ženske DKNY Women Summer 2016 sodi med cvetlično-sadne dišave. Njen nezamenljivi karakter se bo za vedno vtisnil v vaš spomin. Toaletna voda Women Summer 2016 vas takoj prevzame z energičnimi toni limone, breskve, sorbeta, goji jagod in koktajlom Bellini. Po osvežitvi v prhi vas takoj prevzamejo sladki toni lokvanja, vijolice in vrtnice in vas popolnoma očara čuten mošus, luksuzni kašmir les in tekoč jantar.

Poletna edicija dišave DKNY Women Summer je bila uvedena na trg leta 2016 in je postala kraljica med toaletnimi vodami. Dišava je skrita v roza steklenički, ki s svojo obliko spominja na nebotičnike v New Yorku. Okusite poletno veselje in se pustite navdihniti z dišavo DKNY Woman Summer. Dišava bo vaš lepi dodatek za službene sestanke, poletne zabave in tudi sprehode ob morski obali.

Sestava

Zgornje note
breskev, goji, koktajl Bellini, limona, sorbet
Srčne note
lokvanj, vijolica, vrtnica
Bazne note
jantar, kašmir les, mošus
Vrsta dišave
cvetlične, sadne

O blagovni znamki DKNY

Modna blagovna znamka DKNY se navdihuje z nekonvencionalnimi možnostmi in energijo New Yorka. To mesto odseva in poganja celotno tvorbo ameriške oblikovalke in ustanoviteljice znamke Donny Karan.

Blagovna znamka DKNY črpa navdih iz duha in energije mesta New York. Ustanovila jo je Donna Karan, ameriška modna oblikovalka. Njena filozofija je oblikovati take kolekcije oblačil, ki se jih da odlično kombinirati in ki bi jih sama nosila. Že nekaj desetletij prinaša na modni trg razkošna oblačila v moderni izvedbi, ki je navdihnjena z mestom. Svoj portfelj je razširila tudi s številnimi dišavami, ki so v nekaj letih postale ikonične.

Parfume DKNY bodo cenile vse moderne ženske z aktivnim življenjskim stilom. Ustrezajo popolnoma vsem, ki imajo v srcu mladost in čutijo utrip mesta. New York odseva ena od najbolj znanih dišav Be Delicious. Steklenička v obliki jabolka je utelešenje mesta, ki ga imenujejo Big Apple.¨

Poskusite parfume DKNY in načrpajte energijo najbolj živega mesta na svetu tudi vi.

Recenzija DKNY Women Summer 2016

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!