Dolce & Gabbana Light Blue Sunset in Salina

toaletna voda za ženske 100 ml

Dolce & Gabbana Light Blue Sunset in Salina toaletna voda za ženske 100 ml
Dolce & Gabbana Light Blue Sunset in Salina toaletna voda za ženske 100 ml
Dolce & Gabbana Light Blue Sunset in Salina toaletna voda za ženske 100 ml
100 ml
50,90

Koda: DOG2132 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek, 18. 10. 2018
Dolce & Gabbana Light Blue Sunset in Salina
100 ml | 50,90

Opis parfuma Dolce & Gabbana Light Blue Sunset in Salina

Sveža cvetlična dišava za ženske Dolce & Gabbana Light Blue Sunset in Salina popolnoma spominja na poletje in vse, kar je z njim povezano. Okusite kadarkoli čez leto vročino in energijo poletnih dni in se pustite prenesti v očarljiv svet, ki spominja na raj!

Ženska dišava Dolce & Gabbana Light Blue Sunset in Salina povzroča občutke udobja in dobre volje. V trenutku spremeni vzdušje okoli vas, ki vas spomni na trenutke, ki ste jih preživljali na terasi z osvežujočim kozarcem dobrega vina. Vonj se namreč najprej odpira z aromo vinske trte, ki deluje skrivnostno in hkrati čutno. Privlačnost dišave je še bolj poudarjena z ljubkimi toni šmarnic. Srce dišave vsebuje sladke cvetove pomarančevca in razcvetele frezije, ki skupaj z jasminom poudarijo vašo naravno lepoto in očarljiv šarm. Jantarjevo osnovo dišave Dolce & Gabbana Light Blue Sunset in Salina ustvarjajo zapeljivi toni cedre in mošusa.

Očarljivi ženski parfum Dolce & Gabbana Light Blue Sunset in Salina spominja na vroče poletne večere, romantičen zahod sonca in neskončno sprostitev. Okusite dneve, polne relaksacije in udobja. Ta dišava vas spomni na občutek toplega poletja! Na trg je bila uvedena leta 2015.

Sestava

Bazne note
cvet pomarančevca, frezija, jasmin
Srčne note
cedra, jantar, mošus
Zgornje note
listi vijolice, vinska trta
Vrsta dišave
cvetlične, vodne

O blagovni znamki Dolce & Gabbana

Parfumi Dolce & Gabbana | Kozmetika Dolce & Gabbana – v svetu mode obstaja nekaj blagovnih znamk, ki jih poznajo celo tudi ljudje, ki se za modo preveč ne zanimajo. Med nje spada tudi Dolce & Gabbana, znana italijanska blagovna znamka, ki se poleg oblačil, torbic, čevljev ali sončnih očal posveča tudi izdelavi najbolj pomembnih dodatkov, in to so dišave. Parfumi Dolce & Gabbana se za nič ne skrivajo. Ne bojijo se biti rahlo ekscentrični in v ospredju pozornosti. Mogoče vas očarajo na prvi vdih ali se bodo za vašo naklonjenost borili, ampak nikoli ne bodo delovati običajno ali ravnodušno. V teh dišavah je skrit italijanski značaj – odprt, strasten, samozavesten in tudi malo skrivnosten.

Talentirana oblikovalca Domenico Dolce in Stefano Gabbana sta ustvarila blagovno znamko iz svojih priimkov in sta vnesla na trg eno od najbolj izvirnih modnih linij z edinstvenim stilom in nepremagljivim elanom. Dolce & Gabbana predstavlja avtentičen in nekonvencionalen luksuz. Močna identiteta je naraščala in dobivala moč in izjemnost desetletja že od svojega nastanka leta 1985. Nenavadna kreativnost ustanoviteljev se je prenesla v izraz in celo strategijo znamke in pripomogla zgraditi njeno današnjo močno pozicijo. Blagovna znamka Dolce & Gabbana posluje v 40 državah sveta in njeni izdelki so dostopni v stotinah trgovin z modo in luksuznimi dodatki po vsem svetu. Sedež podjetja je v Milanu, podružnice ima v New Yorku, Tokiu in Hongkongu. Nositelji blagovne znamke so največje zvezdnice svetovnega showbiznisa in tudi športne zvezde – npr. Angelina Jolie ali Lionel Messi.

Parfumi Dolce & Gabbana so zasnovani podobno kot izdelava oblačil in dodatkov. Vse temelji na klasičnem stilu s pridihom najbolj aktualnih trendov. Ponudba parfumov D&G v ženski in moški izvedbi je nenavadno široka, ponuja desetine prefinjenih dišav in izbira je nastavljena za zadovoljitev vseh uporabnikov. Med klasične dišave sodi Dolce & Gabbana Light Blue, ki je utelešenje veselja do življenja in bleščečega sredozemskega sloga. Kot da bi hotela zajeti čutnost popolnega poletnega dneva v kapljici cvetlično-sadnega vonja. Nasprotje lahko predstavlja Dolce & Gabbana The One Desire, ki spominja na skrivnosten svet svetlobe in sence, skušnjave in zapeljevanja. Intimna, osebna sfera, v kateri se vsaka ženska odloča, komur bo posvetila pozornost in sama določa mejo med instinktom in hrepenenjem.

To isto velja tudi za moške. Ta, ki se zaljubi v moške dišave Dolce & Gabbana bo odkrit, malo hedonističen in nedvomno uspešen moški. Ne glede na to ali nosi ponošene kavbojke in majico ali mu odlično pristoji obleka. Takšen moški se ne ravna vedno po pravilih, včasih jih namreč sam ustvarja.

Parfumi Dolce & Gabbana bodo imeli svoje navdušence med samozavestnimi ženskami in moškimi, ki poznajo svojo vrednoto in lahko uživajo v življenju ter širijo pozitivno energijo. Poskusite edinstven čar, ki se imenuje Dolce & Gabbana in boste videli, kakšna nova obzorja se vam bodo odprla.

Menu